Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Umutks41 / Hovarda Kasa 100 Hedef 100.000

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nicksiz00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,342
18,053
113
Kızları izlemek te ayrı guzel oluyrmş

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,337
63,406
113
Telefon serbest değil ama bro .komutanlar dioki biz gormedikce herşey serbest .diğer türlü teli yakalatirsan komutanla aran kötü ise 14 gün askerligi uzar
Askerligimi bingol karliovanin bi dag koyunde yaptim bizdede yasakti 35 kisiydik ben haric herkes yakalatmisti.komutan yakalayinca kafalarina vuruyordu sonra eline cekici verio kirdiriyordu sana

Brn2nl

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,811
10,000
113
arkadaşlar şu koca forumda sorumu yanıtlayacak adam yok mu canlı desteğe hiçbir şekilde erişemiyorum üye olurken yanlış parola seçeneği diyor harf nokta sayı her şeyi deniyorum olmuyor canlı desteğe ulaşmak zaten imkansız siz kafanıza göre mi para yatırıp oynuyorsunuz belge isteseler nasıl ulaşacaksınız canlı desteğe

raltian

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
184
120
43
arkadaşlar şu koca forumda sorumu yanıtlayacak adam yok mu canlı desteğe hiçbir şekilde erişemiyorum üye olurken yanlış parola seçeneği diyor harf nokta sayı her şeyi deniyorum olmuyor canlı desteğe ulaşmak zaten imkansız siz kafanıza göre mi para yatırıp oynuyorsunuz belge isteseler nasıl ulaşacaksınız canlı desteğe
şimdi üyelik oluşturdum bir hata vermedi bir büyük harf bir kücük harf ve rakam kombinlemesiyle. canlı destek ise destek verilen saatler içerisinde bize ulaşın kısmından bağlanacaksın sanal asistan otomatik birşeyler yazar oraya canlı destek yaz sonra seçenek gelir ordan tamama bastın mı bağlanır b10 grubundaki destekle aynı sistem

Beyblade03

Fenerbahçe
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,505
5,948
113
Umut yok mu moruk bi slot videosu ya at da günümüz şenlensin

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,337
63,406
113
Dayı telefonu alalı 3 gün oldu 3 gündür giriyom eğitimlerden, sonra
Yapma ya 3 gun once dagitim yaptim bnde tuh 😔 artik sen askerdeyken bidaha kazanirsam aklimdasin en sevdigim kardesim.allah sabir versin safak muhabbetine girmiyorum moralin bozulmasin diye.umarim zorlanmiyorsundur.

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,894
52,711
113
Yapma ya 3 gun once dagitim yaptim bnde tuh 😔 artik sen askerdeyken bidaha kazanirsam aklimdasin en sevdigim kardesim.allah sabir versin safak muhabbetine girmiyorum moralin bozulmasin diye.umarim zorlanmiyorsundur.
Yok be dayı fazla zorluk çekmiyoruz boş insan çok bi orası kötü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...