- 111,488
- 62,750
- 113
Sana bulasma demistim 😔Göz göre göre ayar aq
Sana bulasma demistim 😔Göz göre göre ayar aq
Bol sans bakam durum ne
Ya kardo şu rollinglerde rolling yapana karışıp daha fazla strese sokma . Herkesin oynayış tarzı ,hedefi farklıdır . Sen kuponda 4 maç yazınca başkası sürekli tek tek git dese sana . Eminim laf edersin .Çünkü senin tarzın o . Ben de bazen 100 TL 300 olsa yeter derim bazen 100 3 k olmadan bitirmeyecegim derimSana bulasma demistim 😔
Ok broYa kardo şu rollinglerde rolling yapana karışıp daha fazla strese sokma . Herkesin oynayış tarzı ,hedefi farklıdır . Sen kuponda 4 maç yazınca başkası sürekli tek tek git dese sana . Eminim laf edersin .Çünkü senin tarzın o . Ben de bazen 100 TL 300 olsa yeter derim bazen 100 3 k olmadan bitirmeyecegim derim
Ben kimseye karismam zaten la umutla muhabbetimiz var siye yazdim baskasi olsa yazmam zatenYa kardo şu rollinglerde rolling yapana karışıp daha fazla strese sokma . Herkesin oynayış tarzı ,hedefi farklıdır . Sen kuponda 4 maç yazınca başkası sürekli tek tek git dese sana . Eminim laf edersin .Çünkü senin tarzın o . Ben de bazen 100 TL 300 olsa yeter derim bazen 100 3 k olmadan bitirmeyecegim derim
Bana kızıp alınma ha bana göre olanı söylüyorumOk bro
Dur belli olmaz la1xbet de handikap 13.5 aq yattık kesin şu son adımlar olmuyo abi