- 12,471
- 3,674
- 113
Betco da güncelleme mi vargene
10. Adımda bu mesajını alıntılayacazİlk adimda biter
Helal olsun dost bızle takıla takıla ağlamayı ogrenmıssınO günler eskide kaldı eniste artik sadece 10 ftn kasiyorum
Yok ben zaten nick yeni belki tanimamistir diye dedim 22 dostumuzaBenlik bişey yoktu dediğim gibi, ben şikayet etmedim kanka
Kazanamaz o zaten dost tanısa nolur tanımasa nolurYok ben zaten nick yeni belki tanimamistir diye dedim 22 dostumuza
Ben yatiyorum eniste 22 adim sahura dogru biterHelal olsun dost bızle takıla takıla ağlamayı ogrenmıssın
10 ftn dedigin para 600 lira dost gorende adimsayardan reklam kasiyon sanarO günler eskide kaldı eniste artik sadece 10 ftn kasiyorum
Seriden kaybeder şimdi 160 ı 1500 yapar dostum son adımda patlarBen yatiyorum eniste 22 adim sahura dogru biter
Kasiyoruz zaten dost 1 ay sonra hesaba girdigim de 100 ftn olsa yeter10 ftn dedigin para 600 lira dost gorende adimsayardan reklam kasiyon sanar
Helal dost 15 dk daha para cebimizde kaldiBiz böyle oynarız kumarı 15 dakikadır son 15 saniye bitmiyor
1500 ü gorurse öpde basina koy enisteSeriden kaybeder şimdi 160 ı 1500 yapar dostum son adımda patlar
Spinsor olsak ne ilk adımdan sende yatarsinSeriden kaybeder şimdi 160 ı 1500 yapar dostum son adımda patlar
Sen en son sponsor olacakken 6 ay ortadan kayboldun dayiSpinsor olsak ne ilk adımdan sende yatarsin
Portakalı soymadan içinden ne çıkacak bilemezsin dostSpinsor olsak ne ilk adımdan sende yatarsin