- 23,330
- 12,288
- 113
Tebrikler asker
Hamdi beye sormamız lazimtebrıkler dost 33 paramı cek artık yeter ben cekılıyorum
Hamdi bey yokum diyorHamdi beye sormamız lazim
Devam o zamanHamdi bey yokum diyor
Kutumda büyük hissediyorum dost ya herro ya merro büyük çıkmazsa evimize döneriz parasızBuyuk hissetmeyinde aman
Ev dediğin koğuş mu dostKutumda büyük hissediyorum dost ya herro ya merro büyük çıkmazsa evimize döneriz parasız
Bölük😂😂Ev dediğin koğuş mu dost
Tebrikler dostum devamKutumda büyük hissediyorum dost ya herro ya merro büyük çıkmazsa evimize döneriz parasız
Koğuştayız zaten dost istediğimizi alamazsak firarEv dediğin koğuş mu dost
aman dost kutuyu actırma buyukse de kucuksede sende kalsınKutumda büyük hissediyorum dost ya herro ya merro büyük çıkmazsa evimize döneriz parasız
Kazanc buyuk olsunda kutundaki buyuk olmasinKutumda büyük hissediyorum dost ya herro ya merro büyük çıkmazsa evimize döneriz parasız
Diye diye yatircan. 50 saniyede o fark geldi ya bugun kacirmaz askeryatar sımdı merak etmeyın eli kulagında
benim dostum istediğimi derim dost aramıza giremezsinDiye diye yatircan. 50 saniyede o fark geldi ya bugun kacirmaz asker
Girmem zaten dostlar arasinda tost oluruzbenim dostum istediğimi derim dost aramıza giremezsin