Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Umutks41 / Kasa 300 Hedef -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Eschelon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,997
11,282
113
Kışlık montun içinde 100 kağıt çıkması
Montlar temiz dost sabah kalkınca baktım
ben kız kardeşimle yaşıyordum, 3 ay önce Amerika'ya taşındı. Ben de evde tek kaldım tabii. geçenlerde eve temizlikçi gelecek diye ortalığı toparlayım dedim. bizim çakalın zulası varmış, antrede en alt çekmecede. Hatırı sayılır bir para buldum, helal para, saç ektireyim diyorum :rolleyes:

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,587
43,595
113
ben kız kardeşimle yaşıyordum, 3 ay önce Amerika'ya taşındı. Ben de evde tek kaldım tabii. geçenlerde eve temizlikçi gelecek diye ortalığı toparlayım dedim. bizim çakalın zulası varmış, antrede en alt çekmecede. Hatırı sayılır bir para buldum, helal para, saç ektireyim diyorum :rolleyes:
Abi kellik iyidir boşver ben sana Yarın 2 oran vereyim saç ektirme merkezi açarız

Valenciennes

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
42,587
43,595
113
Senin bulman iyi olmuş abi temizlikçi bulsa hoş olmayabilirdi

dost

🪬
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
79,011
51,002
113
Reis bende billur gibi saç var kumralım sen yabancı değilsin kargolarım 5 tane yunus emreye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...