Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Umutks41 / Kasa 300 Hedef -

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ShakeLarkin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
6,133
2,390
113
Nasıl bi sistem var ben çözemedim amk çocuğunda. Bizde bu hack mack işleriyle uğraştık ergenken. zone-h bilir misiniz adıma kayıtlı 3000e yakın site var üstünden geçtiğimiz. Ama bunu düşünüyorum işin içinden çıkamiyorum. Piadan patlayınca atlasa girip şifre sıfırlıyorum adam benim peşimden yeni şifreyi nerden bilip giriyor garip gerçekten sonra furkan, federal vs. Acaba sadece betcoda mı yapabiliyor bu işleri
Soyadı sunkar Olan ibne yıllarca kulisbette çalışmış ordan herkesin datası varmis öyle diyorlar

Eschelon

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,997
11,282
113
Aynen betcodadir ben 8 senedir 1xbette hep sabit sifredeyim 1harf yada nokta eklerim para cekiminde sms acik yada 2FA acik Adıma değilse payfix felan hayatta para yatiramazsin cekemessin hatta bende giriste bile ekxtra sifre war.. ama sizin olayda bence siteden birileri yapıyor yada bu formda gezen cok iyi bu isi bilen biri war...
paran varsa hesabında ver de şifreyi patlatalım dost hesabını. @erhanbey22 ile ortak olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...