- 47,881
- 52,504
- 113
Vermek istiyoruz ama olmuyo dayı bu gece koyucaz çocuğu başka yol yokAra ver Tenise
Vermek istiyoruz ama olmuyo dayı bu gece koyucaz çocuğu başka yol yokAra ver Tenise
Bugünlük yeter masa tenisi kardesim hep ters geliyor oyunlarVay arkadaş şuraya bak, crazy, time dam aldık masa tenisine veriyoruz
Bu sefer olacakVbete 400 atıcam ya herro ya merro beyler şu çerezleri temizliyip geleyim uğurlu vbet
rolü bırak roll yaramıyo bize beklemede deneVermek istiyoruz ama olmuyo dayı bu gece koyucaz çocuğu başka yol yok
Basketbola yönel kanka biraz . Hep masa tenisi oynayıp stres yapma kendineVbete 400 atıcam ya herro ya merro beyler şu çerezleri temizliyip geleyim uğurlu vbet
Olmayınca ısrar etme.ara ver birazVermek istiyoruz ama olmuyo dayı bu gece koyucaz çocuğu başka yol yok
masa tenisi büyük kumar zaten barbut oyna daha ıyıBasketbola yönel kanka biraz . Hep masa tenisi oynayıp stres yapma kendine
Ne değişim fantezilerin var dost barbut nedir 😄masa tenisi büyük kumar zaten barbut oyna daha ıyı
yanında olsam geçmişini ben silmek isterdim dostGeçmişi sildim, girdi vbete tamam geliyo ilk çıtır
Bol şans
Bol sans diliyorum kardesim