- 160
- 62
- 28
Çek paranı ,bugün güzel bi keyif yap aklindan kumarı çıkar bugün için. Tadını cikar cek parayı bence
Tadını çıkar dediğine belki de 😇 çünkü ya ödemeye gidicek ya bahse gibi 🙃Neden güldün ki umut Kardeş@Umutks41
Bende takip ediyorum baştan beriKanka ben bayram mes bi arkadaş daha vardı baştan beri burda olan takip eden 4e 25 iyidir
BendimKanka ben bayram mes bi arkadaş daha vardı baştan beri burda olan takip eden 4e 25 iyidir
AyneenKanka ben bayram mes bi arkadaş daha vardı baştan beri burda olan takip eden 4e 25 iyidir

Olur kankaEkli dosyayı görüntüle 91216
Bana lazım olanı çektim kasa 107 bunu katlayalım @berkayaydin6 @bayramyay1 @mes @Okaaaan @Erkan4235 aranızda bolusun uygun mudur
Başkası alsın dersen karışır ortalık al gitsin usta ... 😇BendimAma ihtiyacım yok başkası alsın
kanka sen ne dersen arkadaşlar ne derseEkli dosyayı görüntüle 91216
Bana lazım olanı çektim kasa 107 bunu katlayalım @berkayaydin6 @bayramyay1 @mes @Okaaaan @Erkan4235 aranızda bolusun uygun mudur
Ekli dosyayı görüntüle 91216
katla katlayabildiğin kadar UmutEkli dosyayı görüntüle 91216
Benim için uygun ama keşke cekseydin reisEkli dosyayı görüntüle 91216
Yapıştır gelsinEkli dosyayı görüntüle 91216