Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı Umutks41 / Masa Tenisi

Kupon Miktarı
40
Kupon Oranı
5.10

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,803
113
Zhurba aklımda hep çöp olarak kalmıştı sanırım o kişi ama bu maçı alsın senin için bol şans dostm

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,881
52,504
113
Zhurba aklımda hep çöp olarak kalmıştı sanırım o kişi ama bu maçı alsın senin için bol şans dostm
Knk zhurba babalardandır
Çok ekmeğini yedim bide setka kupasında zhurba a. Diye birisi var senin dediğin o olabilir benim oynadığım Rusya liga pro dan

Kotucocuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,692
3,803
113
Knk zhurba babalardandır
Çok ekmeğini yedim bide setka kupasında zhurba a. Diye birisi var senin dediğin o olabilir benim oynadığım Rusya liga pro dan
olabilir çok önceden oynuyodum setkada ki olabilir hep yeniliyodu full kırmızıydı ama çok geçti tabi bi pavlenkonun eline raketi verdiririz o zaman biz de ✊😁

ismail22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,890
1,334
113
Benim.favorim semeshin Rusya Liga dan

yummy00

Kalın Dudak
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,881
52,504
113
Semeshin en cılız mi en hızlı dicektin sanirim.dost semehin konaskov bu ikilinin maçlarını izle derim daha dün kazandırlarr bana
Kaç kere oynadın da kazandın kanka ben hepsinin oynayış stilini tarzını biliyorum 1 2 kere oynayıp kazanmışsındır bu adamları 7 24 izliyorum ben marifet değil aptallık benimkisi ama öyle :)