- 47,881
- 52,504
- 113
Knk zhurba babalardandırZhurba aklımda hep çöp olarak kalmıştı sanırım o kişi ama bu maçı alsın senin için bol şans dostm
olabilir çok önceden oynuyodum setkada ki olabilir hep yeniliyodu full kırmızıydı ama çok geçti tabi bi pavlenkonun eline raketi verdiririz o zaman biz de ✊😁Knk zhurba babalardandır
Çok ekmeğini yedim bide setka kupasında zhurba a. Diye birisi var senin dediğin o olabilir benim oynadığım Rusya liga pro dan
O en cılızlarındanBenim.favorim semeshin Rusya Liga dan
Semeshin en cılız mi en hızlı dicektin sanirim.dost semehin konaskov bu ikilinin maçlarını izle derim daha dün kazandırlarr banaO en cılızlarından
B.grebenyuk
A. Goloveshin
Bunlar adamı s2ker
Kaç kere oynadın da kazandın kanka ben hepsinin oynayış stilini tarzını biliyorum 1 2 kere oynayıp kazanmışsındır bu adamları 7 24 izliyorum ben marifet değil aptallık benimkisi ama öyleSemeshin en cılız mi en hızlı dicektin sanirim.dost semehin konaskov bu ikilinin maçlarını izle derim daha dün kazandırlarr bana
zevkler tartışılmaz 😋Kaç kere oynadın da kazandın kanka ben hepsinin oynayış stilini tarzını biliyorum 1 2 kere oynayıp kazanmışsındır bu adamları 7 24 izliyorum ben marifet değil aptallık benimkisi ama öyle![]()
orana bakarsak 3 0 bitecek gibii3 0 bitse de 00 30 maçlarına yetişsem Alexandre petrov var