- 17,441
- 14,964
- 113
3 2 oldu setlerParası olan ms 1 alsın banada kupon bedelimi ödesin
Ekli dosyayı görüntüle 266225
3 2 oldu setlerParası olan ms 1 alsın banada kupon bedelimi ödesin
bu ne dost kaybın kaybımı
Valla ismini bilmiyom ilk defa yatırım yapmıştım. Slotlarına bi girdik bi dönüş 86 saniye sürüyo. Sinirden prensese verip çıktık parayı. Matador erhan olabilirMatador ismail mi dost
Dost sakin oyna öderler sinirlenip eritme kasayı
Setler 3 3Parası olan ms 1 alsın banada kupon bedelimi ödesin
Ms 1 oldu tebrikler dost @Umutks41Parası olan ms 1 alsın banada kupon bedelimi ödesin
Dost oynamadık kiMs 1 oldu tebrikler dost @Umutks41
Olsun dost burda 4 oran için millet 36 maç yazıyor. Bi senin masa tenisleri birde erhanın iy kg varları para dağıtıyorDost oynamadık ki
Sakalımız yok ki sözümüz dinlensin dostOlsun dost burda 4 oran için millet 36 maç yazıyor. Bi senin masa tenisleri birde erhanın iy kg varları para dağıtıyor
Askerlik bitmedimi dost sakal traşı devammıSakalımız yok ki sözümüz dinlensin dost
bi 500 olsa costurursun burayı dostSakalımız yok ki sözümüz dinlensin dost
Bitirdik dost 500 at teskere parasıAskerlik bitmedimi dost sakal traşı devammı
Ziraate baktınmı dost bi 500 yatması lazımdı dönüşte 😁Bitirdik dost 500 at teskere parası
aynen umut harcırah mı iaşe bedeli mi ne skmse yatıyo donusteZiraate baktınmı dost bi 500 yatması lazımdı dönüşte 😁
Tebrikler bizede nasip olur inş
O coktan yattı ezdim onuaynen umut harcırah mı iaşe bedeli mi ne skmse yatıyo donuste
ne zaman sasırttın ki dost her zaman gosterdın adamlıgınıO coktan yattı ezdim onu