- 5,879
- 4,988
- 113
Bide bizim samsun war 1.1 mac başı öyle bitti walla üst oynasan yatacakmissin reis.. bol sans kalanlarda geljr insİy 0 0 bitti calısıyodum mesai bitti şimdi şaşırdım 2 1 bitmiş
Bide bizim samsun war 1.1 mac başı öyle bitti walla üst oynasan yatacakmissin reis.. bol sans kalanlarda geljr insİy 0 0 bitti calısıyodum mesai bitti şimdi şaşırdım 2 1 bitmiş
Umarım bakalımBide bizim samsun war 1.1 mac başı öyle bitti walla üst oynasan yatacakmissin reis.. bol dans kalanlarda geljr ins
reis cska karsına almak buyuk risk bakma yeniliyor amaBişiler ögren
Ekli dosyayı görüntüle 195766
Cskamı kaldı eskıdendı onlarreis cska karsına almak buyuk risk bakma yeniliyor amawalla bol sans
bu adamlar awrupada en sewdiğim basketci Alexey Shved aldılar adam resmen takımın kimyasını bozdu anasını satım //Cskamı kaldı eskıdendı onlar
Shved mı beş para etmez kankabu adamlar awrupada en sewdiğim basketci Alexey Shved aldılar adam resmen takımın kimyasını bozdu anasını satım //
yaw öyle deme adam cok iyi khimkiyi tek basına nerelere getirdi ama burda ne bilim tutturamadı neyse bol sans sana gidim birindisiyi takip edimShved mı beş para etmez kanka
Durumlar nasılyaw öyle deme adam cok iyi khimkiyi tek basına nerelere getirdi ama burda ne bilim tutturamadı neyse bol sans sana gidim birindisiyi takip edim![]()
Twente 1.1bu arada konuya dönersek twente macı gelirse 65 0-1 bu kupon geldi sayılır
onu iadeli oynamısta bide ahlen macı war oda 0-0 gol cıkmadı iyTwente 1.1
✅ 🧐 👏👏
Tbrkler bro
reis ahlen macı 2 gol iadeli olarak kazandı dimi //