- 17,149
- 6,123
- 113
Algoritma artık ezberlemiş dost sahursuz kaldıkŞans mahocum bazı adamlar var onlar daha şanslı
Algoritma artık ezberlemiş dost sahursuz kaldıkŞans mahocum bazı adamlar var onlar daha şanslı
Basta oluyoruz liste sonuna çıkıyor sonda oluyor basa çıkıyor mutli açıyoruz hem bas hem sonda oluyoruz ortaya çıkıyor mahocumAlgoritma artık ezberlemiş dost sahursuz kaldık
Biz kendimiz kazanamdik enişte elbet birgünAynen 2.5 fatura varmış 1k temız bize kaldı Abuzer
Allahım şimdi de pringles olmuş cipsim 😁Fener kazanir a bas acil
Tebriklerfener kazanıra yapıştırdım gelirse gelir
Bizde de var dost onlardan kapttık selam verdik kazandın diye 50 isteicen galiba ondan korkuyorum
bi 150k borç atsan fena olmaz kral toplamda 150k borçlar 😁 😁 😁Bizde de var dost onlardan kapttık selam verdik kazandın diye 50 isteicen galiba ondan korkuyorum
La adam bol şans yazmamış ona çıkıyor beğenen adam bir bol Sansta yazsin be dost 500 mesaj olayı saçma en az 4-5 bin mesaj olması lazımBasta oluyoruz liste sonuna çıkıyor sonda oluyor basa çıkıyor mutli açıyoruz hem bas hem sonda oluyoruz ortaya çıkıyor mahocum
Adettendır dost maçı Abuzer verdi yargıyı yaparsınbi 150k borç atsan fena olmaz kral toplamda 150k borçlar 😁 😁 😁
Yazmaz forum böyle çalışıyor o adamlarda onu bildiği ıcın ona göre uğraşmıyorLa adam bol şans yazmamış ona çıkıyor beğenen adam bir bol Sansta yazsin be dost 500 mesaj olayı saçma en az 4-5 bin mesaj olması lazım
Kalan 5 dost
Dediğimiz gibi yani
hadi sağ salim dost inşKalan 5 dost
Bi 5 daha ekle enişteKalan 5 dost
Sakatlanma numaraları başladı AbuzerBi 5 daha ekle enişte
Tamam dostkupon gelirse payfix atarsınız dostlar
trezzy , Nevalcura , Enişte , Abuzer