- 80,970
- 54,137
- 113
Fb şampiyonGalatarasay alayının üstesinden gelir besiktas loser bi kulüp dost
Fb şampiyonGalatarasay alayının üstesinden gelir besiktas loser bi kulüp dost
Bilader loser dediğin takım son 15 senede ülkeye en çok puan getiren takım birşey olmaz Beşiktaş'aGalatarasay alayının üstesinden gelir besiktas loser bi kulüp dost
Dost küçük bi kulüpBilader loser dediğin takım son 15 senede ülkeye en çok puan getiren takım birşey olmaz Beşiktaş'a
Halısaha olsa millet tercih etmez adamlar lig maçında kullanıyorSahayi gördün mü yav yeminle çok sacma etraftaki binalar görünüyor hep dandik dandik hemn düşsün
Bu sene bende ilk kez biraz tirsiyorum tek güvencem son haftalarda o baskiyi kaldıramaz gibi geliyo 10 senelik hasret var orda kirbaçlariz gibiFb şampiyon
Athena swnin yas kucuk belli cok konusma bjk hakkinda senDost küçük bi kulüp
Dost küfür etmek istemiyorum hayırlı gecelerin olsunDost küçük bi kulüp
Ne küçüğü dost 26 yasindayızAthena swnin yas kucuk belli cok konusma bjk hakkinda sen
Tmm gs 8. 13. Oldugunda kucuk kulup mu oldu?Ne küçüğü dost 26 yasindayız
Adamsın dost makarasindayiz işin ben cebime giren paraya bakarım holiganlik dönemi geçtim benDost küfür etmek istemiyorum hayırlı gecelerin olsun
Dost tarihi olarak diyorum ben sezonluk bakmıyorumTmm gs 8. 13. Oldugunda kucuk kulup mu oldu?
Bende holigan değilim dost ama forumda öyleleri var ki babasını anasını öyle savunmaz takımını savunuyor ilginç birde bu işten para kazansa neler yapar nelerAdamsın dost makarasindayiz işin ben cebime giren paraya bakarım holiganlik dönemi geçtim ben
Haklisin dost sevdim de sizi öyle takılayım dedim @butragueno esprisindeyim işin yanlış anlaşılmasınBende holigan değilim dost ama forumda öyleleri var ki babasını anasını öyle savunmaz takımını savunuyor ilginç birde bu işten para kazansa neler yapar neler
Ayni sekil tesekkurlerDost ödül gelmiş teşekkürler @umutozbek
Ok sorun yok dostHaklisin dost sevdim de sizi öyle takılayım dedim @butragueno esprisindeyim işin yanlış anlaşılmasın