- 12,019
- 9,717
- 113
Güzel kazanc
inandımbasarken düşünmeden basmıyoruz reis abartma sendetırsıyoruz bizde basarken
Bende anlamadım herkesin izlediği film@Umutks41 mesajini sildiler neden film izlemek yasak mi forumda
75 k ile liste başındasın keser mi bunlar seni reisGüzel kazanc
Aynen iyiydi bubasarken düşünmeden basmıyoruz reis abartma sendetırsıyoruz bizde basarken
Devam et 75 i zorla75 k ile liste başındasın keser mi bunlar seni reis![]()
150 den düşmek koyar be umutDevam et 75 i zorla
Başkanım kızmayınız lütfenBende anlamadım herkesin izlediği film
Bu tirsmadigi kisim knk gercek kuponu gorsen kor ederinandım
Şakalar komiklikler150 den düşmek koyar be umut![]()
Forum icin p***o izlemektende vazgeceriz be umut elin dolu gibi yazmiyon hicBaşkanım kızmayınız lütfen
Kuponu atıcaktım atana kadar yattı18 lirayı 75 bin yapalım beyler hadi
Kuponu atıcaktım atana kadar yattı
Ben ömrümde o miktarı basmadı zaman ne gösterir bilmemde basabilceğimide sanmıyorum geçende basket kuponuna, 2500 falan basmıştın yanlısı yoksa hatta bugun bazı nedenlerden dolayı dagıtım yapamıyorum burdaki arkadaslar bidahaki etkinlikte yapıcam bişiler falan demiştinbasarken düşünmeden basmıyoruz reis abartma sendetırsıyoruz bizde basarken
Unutmamıs adamBen ömrümde o miktarı basmadı zaman ne gösterir bilmemde basabilceğimide sanmıyorum geçende basket kuponuna, 2500 falan basmıştın yanlısı yoksa hatta bugun bazı nedenlerden dolayı dagıtım yapamıyorum burdaki arkadaslar bidahaki etkinlikte yapıcam bişiler falan demiştin
Ufaktan yol almaya calısmalarBen ömrümde o miktarı basmadı zaman ne gösterir bilmemde basabilceğimide sanmıyorum geçende basket kuponuna, 2500 falan basmıştın yanlısı yoksa hatta bugun bazı nedenlerden dolayı dagıtım yapamıyorum burdaki arkadaslar bidahaki etkinlikte yapıcam bişiler falan demiştin
özelden birkaç kişiye gönderim sağladım dostum sana denk gelmemişBen ömrümde o miktarı basmadı zaman ne gösterir bilmemde basabilceğimide sanmıyorum geçende basket kuponuna, 2500 falan basmıştın yanlısı yoksa hatta bugun bazı nedenlerden dolayı dagıtım yapamıyorum burdaki arkadaslar bidahaki etkinlikte yapıcam bişiler falan demiştin
iyi Bagladın valla DayıBen ömrümde o miktarı basmadı zaman ne gösterir bilmemde basabilceğimide sanmıyorum geçende basket kuponuna, 2500 falan basmıştın yanlısı yoksa hatta bugun bazı nedenlerden dolayı dagıtım yapamıyorum burdaki arkadaslar bidahaki etkinlikte yapıcam bişiler falan demiştin