- 18,034
- 10,770
- 113
Samet haydi Allah versin kardeş haydi3-5 kurus para gorunce her yerin ayri oynuyor teneke seni.. enayi teneke
Samet haydi Allah versin kardeş haydi3-5 kurus para gorunce her yerin ayri oynuyor teneke seni.. enayi teneke
lan S2tir Gut Lalesi seni.Sikerim s3ni ha
amk piclemesilan S2tir Gut Lalesi seni.
lan yalakalik yap biraz daha da belki payfix ister senden 😂😂*m hoşafiSikerim s3ni ha
Uza lalan S2tir Gut Lalesi seni.
La kardes en azından o adam dağıtıyor senin gibi istemiyorlan S2tir Gut Lalesi seni.
Dedem de kıl dönmesi var ameliyat olacak Allah rızası için sadece 350 tl eksik var. Büyük sevaba girersin yardımcı olursan 🤣 🤣mutlu oldun mu ? olmadiysan bir daha yazayim da ss at yine prim kas
Onun bunun çocu o görüyoruzlan yalakalik yap biraz daha da belki payfix ister senden 😂😂*m hoşafi
Sametim ayib oluyo özür dile cana2727 denlan yalakalik yap biraz daha da belki payfix ister senden 😂😂*m hoşafi
Zaten hep atıyor 😂Samet haydi Allah versin kardeş haydi
A*asinin A*ina Dinamit soktuguma bak. daha 15 yasinda bebe beni gorse ayaklarinin bagi cozulecek burdan yaziyor da yaziyor belki fayfix ister diye vay ananin amina bacagimi dokam seninamk piclemesi
ben oni tanimam etmem ben bana terbiyesizlik yapilana kadar kotu birsey yazmadim. ozuru dilesin o bende dileyeyimSametim ayib oluyo özür dile cana2727 den
Orusbunun çocu seni bi sikerim 1ay kendine gelemenA*asinin A*ina Dinamit soktuguma bak. daha 15 yasinda bebe beni gorse ayaklarinin bagi cozulecek burdan yaziyor da yaziyor belki fayfix ister diye vay ananin amina bacagimi dokam senin
ondan iste belli bu yalakaliginZaten hep atıyor 😂
ananin amina fatihin kayip muhrunu basarim gorursun sonrAOrusbunun çocu seni bi sikerim 1ay kendine gelemem
Tamam mantıklıben oni tanimam etmem ben bana terbiyesizlik yapilana kadar kotu birsey yazmadim. ozuru dilesin o bende dileyeyim
Yardımcı olacakmisin @sametcan80Dedem de kıl dönmesi var ameliyat olacak Allah rızası için sadece 350 tl eksik var. Büyük sevaba girersin yardımcı olursan 🤣 🤣
Lan amk dilenen sensinananin amina fatihin kayip muhrunu basarim gorursun sonrA
Başkanım milletin ayarları çabuk bozuluyor çok üzerlerine gitmeSametim ayib oluyo özür dile cana2727 den