- 74
- 46
- 18
Bol şans
Ekli dosyalar
-
43.3 KB Görüntüleme: 45
kupon nerede dostBol şans
Kupon nerrdeBol şans
İnternet yavaş aga bidaha atıcamKupon nerrde![]()
He bızde sandık ki biraz ekşın kanka tehlikeli bir baslık umutlu bekleyiş felan ..İnternet yavaş aga bidaha atıcam
Kupon oranı 12.500 😆😆Bol şans
Kupon oranı 12.500 😆😆
Çok tehlikeli dost düşünmem lazımOynamak isteyene
Valla öyle ama beleş olduğu için ben kasmadım deneme bonusunu kullandımÇok tehlikeli dost düşünmem lazım
Bu tehlikeyi sana güvenerek göze alıcam dostValla öyle ama beleş olduğu için ben kasmadım deneme bonusunu kullandım
Aman diyim bonus falan varsa onu kullan yanarsak hep beraber yanalım😂😂 Real parayla oynamaBu tehlikeyi sana güvenerek göze alıcam dost
50 TL bastım son paramdı inşallah tutar kardeşimAman diyim bonus falan varsa onu kullan yanarsak hep beraber yanalım😂😂 Real parayla oynama
Aga yapma bee inşallah tutar dünkü kupon çok terletti bugünkü de terletecek gibi50 TL bastım son paramdı inşallah tutar kardeşim
Tehlikeli kupon olduğu için oynadım dost genelde tehlikeli kuponların gelir seninAga yapma bee inşallah tutar dünkü kupon çok terletti bugünkü de terletecek gibi
Abim para yolladı şimdi 350 tl bunu da basıyım mı dost dün ki terlettiyse bu terletmez bence rahat gelirAga yapma bee inşallah tutar dünkü kupon çok terletti bugünkü de terletecek gibi
Eyvallah kralTehlikeli kupon olduğu için oynadım dost genelde tehlikeli kuponların gelir senin
Basma diğer maçlara bakaym haber ederimAbim para yolladı şimdi 350 tl bunu da basıyım mı dost dün ki terlettiyse bu terletmez bence rahat gelir
Tamam dost 3500 tl lazım 10 oran verirmisinBasma diğer maçlara bakaym haber ederim