- 11,813
- 4,436
- 113
Üştü açık s2000 benim
Ekli dosyalar
-
127.9 KB Görüntüleme: 32
volkswagen arabalarının düşük modellerin derdini turkiyede çekebilecek adam sayısı cok az vardirGolf güzel araç da. O yaşta O fiyatlara o arabayı almak da kendini enayi gibi hissettirir.
Kral şimdi şunu diyim bana 2025 clio verseler vermem. Konfor desen konfor güvenlik desen güvenlik. Sorunsuzluk desen sorunsuzluk. 3 yıldır bende maşallah yıllık bakım dışında usta yüzü göstermediGolf güzel araç da. O yaşta O fiyatlara o arabayı almak da kendini enayi gibi hissettirir.
O parayı bana atsan burda ondan 3 tane alır 2sini kiraya verirdik 1 yılda amorti ederdi kendinipek anlamam da 850 liraya 23 model clio aldim 15k kilometrede oluyor 2 ay, ben hız yapıcam dersen uzak dur ama tertemiz cillop gibi araba seni gideceğin yere sorunsuz götürür sanayi hakkında bir bilgim yok parçası kolay bulunuyormuş sanırsam sürüşü rahat
yeni herzaman yenidir dost. biraz haklı adamKral şimdi şunu diyim bana 2025 clio verseler vermem. Konfor desen konfor güvenlik desen güvenlik. Sorunsuzluk desen sorunsuzluk. 3 yıldır bende maşallah yıllık bakım dışında usta yüzü göstermedi
Kral o zaman klasman olarak düşük araçlara bakacak. Bütçesi wag grubunun yüksek modellerini karşılamaz. Reno fiat tarzı takılacakyeni herzaman yenidir dost. biraz haklı adam
biraz mantığı varsa egea 1.6 alacak kafası rahat . tüp taktırmicak ama mis gibiKral o zaman klasman olarak düşük araçlara bakacak. Bütçesi wag grubunun yüksek modellerini karşılamaz. Reno fiat tarzı takılacak
Sorunlu kral egea. Komşum sıfır almıştı 2024 te. Yağ yakma yağ eksiltme kronik sorun. Adam bin pişmanbiraz mantığı varsa egea 1.6 alacak kafası rahat . tüp taktırmicak ama mis gibi
Benzini yemez içer bu araba.opel ınsınga 1.6turbo 700 750 arası temız bulursun
konfor ve otobanda selllektor atmak ıstıyosa bu araba en ıyısı bu parayaBenzini yemez içer bu araba.
Daha sorunsuz az yakıtlı toyota baksın. İnsignia hem çok yakıyor hem kasa olarak hantal benim gözümde. Seveni vardır illa ki de aile arabası diye evin önüne çekilmezkonfor ve otobanda selllektor atmak ıstıyosa bu araba en ıyısı bu paraya
Allah kazasız belasız sürüş versin dostum.Kral şimdi şunu diyim bana 2025 clio verseler vermem. Konfor desen konfor güvenlik desen güvenlik. Sorunsuzluk desen sorunsuzluk. 3 yıldır bende maşallah yıllık bakım dışında usta yüzü göstermedi
12 13 sonrası mi daha iyi ? Arkadaşlar da öyle derdi ama ww hiç kullanmadım öylevolkswagen arabalarının düşük modellerin derdini turkiyede çekebilecek adam sayısı cok az vardir