fatih abi seni seviyorumUykum size haram zehir olsun sabaha kadar uyumadım reziller bu futbol ne lan Yunus Kenan niye sonradan aklına geliyor Kerem Barış futbolcuysa yamal nedir neyse yazık
Saol tanımıyorum senide sev yinede sıkıntı yokfatih abi seni seviyorum
yakında sende tanıyacaksın abi 😘Saol tanımıyorum senide sev yinede sıkıntı yok
Kenan sakattı Montella Kenan İle Hakan 100 dk çıkaramayabilir diyordu ama Can Uzun'u oynatabilirdi.Uykum size haram zehir olsun sabaha kadar uyumadım reziller bu futbol ne lan Yunus Kenan niye sonradan aklına geliyor Kerem Barış futbolcuysa yamal nedir neyse yazık
Bakalımyakında sende tanıyacaksın abi 😘
abi bu ülkenin durumu ne olur tavsiye verebilirmisin ne yapabiliriz bu ülkeyeBakalım
Geçmiş olsun çok pişman olacaksın onunla tanıştığına😅Bakalım
Hayır maçtan sonra böyle oynayacaklarını biliyorsan niye 3lü ortasaha oynatıyon yunusu Kanada al ardayı serbest bırak ulan bu paraları ben alsam o merihin çalımını yememKenan sakattı Montella Kenan İle Hakan 100 dk çıkaramayabilir diyordu ama Can Uzun'u oynatabilirdi.
Hiçbir şey yapılmazabi bu ülkenin durumu ne olur tavsiye verebilirmisin ne yapabiliriz bu ülkeye
Abartma ellerinden geleni yaptılar kadro yanlıştı sadeceUykum size haram zehir olsun sabaha kadar uyumadım reziller bu futbol ne lan Yunus Kenan niye sonradan aklına geliyor Kerem Barış futbolcuysa yamal nedir neyse yazık
Niyeki düzgünce cevaplar veriyorGeçmiş olsun çok pişman olacaksın onunla tanıştığına😅
Başta öyle sevecen durur şizofrenik bir durum sen temkinli ol sakın ol yinede😅Niyeki düzgünce cevaplar veriyor
Ne abartma kardeşim zaten temel sebep kadro degilmiAbartma ellerinden geleni yaptılar kadro yanlıştı sadece
Para istemesindeBaşta öyle sevecen durur şizofrenik bir durum sen temkinli ol sakın ol yinede😅
İlk defa haklısınUykum size haram zehir olsun sabaha kadar uyumadım reziller bu futbol ne lan Yunus Kenan niye sonradan aklına geliyor Kerem Barış futbolcuysa yamal nedir neyse yazık
Bizim sucuklardan olsa olsa tost olurSakin olun 2 maçı yenip gruptan lider çıkacaz 😉
Saolİlk defa haklısın