- 2,960
- 2,603
- 113
Son 5 dakika kala belli etti zaten kendini 6 7 tane serbest kacti3 sayıyla gitti
Son 5 dakika kala belli etti zaten kendini 6 7 tane serbest kacti3 sayıyla gitti
Aynen isviçreye bakarAvratlar gelirse burası gelir
Oturucak gibi bro da erkeklerde şimdi şüpheye düşürdü 😅🤣Aynen isviçreye bakar
Basket maçı yok kiOturucak gibi bro da erkeklerde şimdi şüpheye düşürdü 😅🤣
Alistik artik sktir etÇaliş kanki para lazım
2 kuponda teke gitti bugun
Bide maç önü için 3 maç seçtim 8 oran sonra kim bekleyecek diyip canlıya yöneldik.
Oynamadığımız için takır takır geldi maçlar acayip keyif kaçırıcı. 82-86da iki gol oldu oynasak gol beklerken kramp girerdi ak
Bol sansBaşarılı olursak roll actiririz
Banlanmamiz lazim o zaman dost 🤣🤣40 k msj sayısı olmuyan katılamaz yaz aciklamaya dost
Bolsans
Oynadiklarimiz su topu mu dostBasket maçı yok ki
Cyber falan var 12 tane fixtür var ondan dedim seçenek yok kankOynadiklarimiz su topu mu dost
Dünya sporu bırakmış mk 🤣Oynadiklarimiz su topu mu dost
40 k dan assagiya Rollcu yaptırma dost 40 ve üstü hepsi teşkilata üyelerBanlanmamiz lazim o zaman dost 🤣🤣
Benim tahtada yaziyo dost kime verip vermicegimiz dün gece bunun üzerine çalıştım 🤣🤣🤣40 k dan assagiya Rollcu yaptırma dost 40 ve üstü hepsi teşkilata üyeler![]()
Helal olsun üyelik varmı senin TeskilataBenim tahtada yaziyo dost kime verip vermicegimiz dün gece bunun üzerine çalıştım 🤣🤣🤣
Sızma yapicaz az kaldı 🤣🤣Helal olsun üyelik varmı senin Teskilata
Taşı bize mi attın iskocum40 k dan assagiya Rollcu yaptırma dost 40 ve üstü hepsi teşkilata üyeler![]()
Yok dost mosad ajanlari dadanmis foruma galiba shuaisjhsajTaşı bize mi attın iskocum
Sana atsaydik 31 k derdik distincim 🤣🤣🤣Taşı bize mi attın iskocum
İkiside gitti gibi dost basketlerinYok dost mosad ajanlari dadanmis foruma galiba shuaisjhsaj