- 48,705
- 53,259
- 113
Yok artık rulete dönme zamanı dimi @EnişteYav 10 saniye kala önü açık potaya gitmedi 3luk denedi ibine
Yok artık rulete dönme zamanı dimi @EnişteYav 10 saniye kala önü açık potaya gitmedi 3luk denedi ibine
Çakma nba demiştin şaşırmadık tangocu dostYav 10 saniye kala önü açık potaya gitmedi 3luk denedi ibine
Bırak devam etme birgün bende inat ettim böyle her pozisyonda diktiler öğün beniBekleyin bu bir namus meselesi aq bunlarda para Mara bırakmam ben
Var tabi dostBirde bu maçın yayını mı var
Bizde zamanında böyle diyorduk dersimizi aldık.bukemedigin bileği opeceksin broBekleyin bu bir namus meselesi aq bunlarda para Mara bırakmam ben
Sende ikinci çeyrek oyna kankaİkinci per 60 atarlar artık milleti yedikten sonra
Son bir adım daha atacam gelirse devam gelmesse kapatırızBırak devam etme birgün bende inat ettim böyle her pozisyonda diktiler öğün beni
Ben 15 senedir diyom bı 15 sene daha deriz gibi duruyor abi dhaishushshsBizde zamanında böyle diyorduk dersimizi aldık.bukemedigin bileği opeceksin bro
En son böyle gaza geldiğimde 700k bırakmıştık dostBekleyin bu bir namus meselesi aq bunlarda para Mara bırakmam ben
80lerde Porto riko varmıydı 😅Var tabi dost
Porto rikoya televizyon 80lerin başında geldi
dayın mi oradaydı seni dost sanki öyle hatırlıyorum hahahahahahVar tabi dost
Porto rikoya televizyon 80lerin başında geldi
Yok be kaybolmam ayipsin.uyuycakdim gözlerim kapanıyordu bu msji gördüm gözlerim faltaşi gibi açik suan@Hayat1kumar abi biyere kaybolma roll bitince sen aklımdasın
Biz 500 500 atiyoz dost en fazla 1 gün kumar oynamayız 😂😂En son böyle gaza geldiğimde 700k bırakmıştık dost
sıkıntı yok abim sanad olan sözümüzü tutalım havada kalmasınYok be kaybolmam ayipsin.uyuycakdim gözlerim kapanıyordu bu msji gördüm gözlerim faltaşi gibi açik suan
Porto riko 1979da kuruldu dost80lerde Porto riko varmıydı 😅
Yaş kaç la 33muBen 15 senedir diyom bı 15 sene daha deriz gibi duruyor abi dhaishushshs
1978 de vilayet miydiPorto riko 1979da kuruldu dost