- 17,364
- 10,157
- 113
Reis şaka maka atıyorlar bu arada bu ligde. 3 çıkıyor iyBas gelmezse forumu terkederim
Reis şaka maka atıyorlar bu arada bu ligde. 3 çıkıyor iyBas gelmezse forumu terkederim
Munipical turrialba saat 4deHangi maç aşkım
Garip bir lig oReis şaka maka atıyorlar bu arada bu ligde. 3 çıkıyor iy
İlk yarı 2.5 mu ziksen gelmez parana yazıkMunipical turrialba saat 4de
Valla öyle geçen gün 8 gol çıkmıştı. Başka maç iy 4 çıktıGarip bir lig o
Ben gelir diyorum 6 oran temiz gibi ya öyle mi diyon 🤔İlk yarı 2.5 mu ziksen gelmez parana yazık
Bol şans reis akıt gelsinBlackjakde 2 elde paramızı geri aldık kasa 1 k basliyoruz ahusururususus7s
Ne kadar basacanBen gelir diyorum 6 oran temiz gibi ya öyle mi diyon 🤔
SaplaaBlackjakde 2 elde paramızı geri aldık kasa 1 k basliyoruz ahusururususus7s
Adam adam hadi konuyu açıyorum ufaktan ben hahahahahaBlackjakde 2 elde paramızı geri aldık kasa 1 k basliyoruz ahusururususus7s
Para yok bankada zaten kumar perilerim geldi yatırmaya gidiyorum üstümü giyiyorum 😅Ne kadar basacan
Son kupona namus borcu diye girdi dost ölüsü 5k desek
Güzel bi kayıp bonusu alır parkeci dost
DevammmBlackjakde 2 elde paramızı geri aldık kasa 1 k basliyoruz ahusururususus7s
300-400 Atsammı diyorumNe kadar basacan
Lan yat aşağı o zaman boş verPara yok bankada zaten kumar perilerim geldi yatırmaya gidiyorum üstümü giyiyorum 😅
3 adım basket rol yap ayni yola çıkıyor yine kuşum300-400 Atsammı diyorum
Fena sıkıldım valla arabayla 2 dk yatırır gelirim aha şurdanLan yat aşağı o zaman boş ver
Basket 4 yıl önce bıraktım her maç yarım sayıdan gidince3 adım basket rol yap ayni yola çıkıyor yine kuşum
Bol şans reis ben bi 10 dk kaybolayım bakayım cenabet benmiyim 😅Gelmesse daha zorlamam beyler
Ekli dosyayı görüntüle 750962