- 4,621
- 2,993
- 113
Hiç deme skor verdik geldi ama tersi😂Skoru hemen tahmin etme dost sonra sikinti cikar
Hiç deme skor verdik geldi ama tersi😂Skoru hemen tahmin etme dost sonra sikinti cikar
Sahte site olmasın dostKardeşim bunlar mal mı kısa süre içinde hesaba geçicek SMS ile bilgilendiricez diyo
havale her daim sıkıntı sabaha kadar uğraştırır lavuklarKardeşim bunlar mal mı kısa süre içinde hesaba geçicek SMS ile bilgilendiricez diyo
Dun bi kupon yaptım riski 2 maça ilk yari kg oynadım mls ve Meksika ligiydi mls geldi Meksika ilk yari 1 0 bitti ikinci yari dakika 46 da 1 1 oldu 20k gitti benimde dunşilideki limache maçında ilk yarı gole girdim 1 gol iptali 1 penaltı kaçtı 1 boş kale kaçtı. bak şimdi 60 olmadan 1 yazar maçta
Yok ya sahte degilSahte site olmasın dost
La canliya dekont at 5 10 dakika da geçiyor hesaba ne araması ne hali 50 defa benim başıma gelmiş bu olayYok ya sahte degil
Yav birde hesaba gelen para yok demekeri yok mu deli ediyor beni . Hesap hareket atıyoruz dekont atıyoruz gelen yok diyor 2 saat uğraştan sonra ekliyorlarKardeşim bunlar mal mı kısa süre içinde hesaba geçicek SMS ile bilgilendiricez diyo
Mermiler takır takır atarsa diyarbakırLa canliya dekont at 5 10 dakika da geçiyor hesaba ne araması ne hali 50 defa benim başıma gelmiş bu olay
Bol şans dost
Sen askerdin demiMermiler takır takır atarsa diyarbakır
Bu hangi lig dostum
AynenSen askerdin demi
Bol sans dost
HADİ BOL ŞANS
Yeni gine kanka 🤣🤣Bu hangi lig dostum