- 12,436
- 5,004
- 113
2 maça kaldık güzel son 2 maç ve 6 gol
inşallah bakalım gelmesi lazım bu sefer dehelal dostum umarım gelir
Gelecek2 maça kaldık güzel son 2 maç ve 6 gol
Ole deme 6 gol göze çok geliyor dost2 maça kaldık güzel son 2 maç ve 6 gol
chelsea 2. yarı 3 attı bodo 2. yarı 2 attı dün barca 2. yarı 3 attı psg gol iptal oldu 90+2 de geldi olmak isteyince olurOle deme 6 gol göze çok geliyor dost
bütün bunlar yaşanırken betsat 4 saattir çekimi yollayamadıchelsea 2. yarı 3 attı bodo 2. yarı 2 attı dün barca 2. yarı 3 attı psg gol iptal oldu 90+2 de geldi olmak isteyince olur
2 maça kaldık dostum 🙏🥰Evet arkadaşlar dün bir özel oran kuponu tutturup 3-5 bişey almıştık. Bugün sıra geldi ödüllü kupona. Dünden söz verdiğim @Erhan2121 ve @SaHgEc ödül bankodur. Kalan 2 kişiyi gene totemlerden seçicem. Hepimize bol şanslar.
Gelecek
Valla ole sans faktörü çok önemli zor maclar geldi suan diğer 2 mac bunlara nazaran daha kolay bakalim neler olacakchelsea 2. yarı 3 attı bodo 2. yarı 2 attı dün barca 2. yarı 3 attı psg gol iptal oldu 90+2 de geldi olmak isteyince olur
aynen bro onları da getiricez inşallah2 maça kaldık dostum 🙏🥰
Aynen öylechelsea 2. yarı 3 attı bodo 2. yarı 2 attı dün barca 2. yarı 3 attı psg gol iptal oldu 90+2 de geldi olmak isteyince olur
onlarda gelecek daha buradan gelmesi lazım zoru atlattık daha kolaylar kaldı sayılır bakalım 22 yi beklicezValla ole sans faktörü çok önemli zor maclar geldi suan diğer 2 mac bunlara nazaran daha kolay bakalim neler olacak
Aynen yarim saat sonra mesaiye başlarız dostonlarda gelecek daha buradan gelmesi lazım zoru atlattık daha kolaylar kaldı sayılır bakalım 22 yi beklicez