- 12,563
- 5,040
- 113
bugün pop da şansımız tutmadı son kurşun kayıp bonusu bakalim
Ekli dosyalar
-
332 KB Görüntüleme: 22
-
293.4 KB Görüntüleme: 22
Bol sans dostbugün pop da şansımız tutmadı son kurşun kayıp bonusu bakalim
sagolasin bakalim son kurşunBol sans dost
Vurduğun gibi gelsin dostsagolasin bakalim son kurşun
Dost sende hiç olmayacak maça alt almışsın cluj alt bu üste desen neyse tamam her şey istatistik değil ama ev deli gibi basıyor %80 topla oynama ya yiyecek ya atacak belli hiç mi bakmadınAl işte Hırvatistan atıyi bisey demiyorum ya sıktı bugün iyice
Zor bence Hırvat atti kesin Hırvatistan dan yatacazVurduğun gibi gelsin dost
baktım hatta 2 den 1 yaparlar mı diye düşünmedim değil şeytanın işi işte yatacak kupon zor gelir burdanDost sende hiç olmayacak maça alt almışsın cluj alt bu üste desen neyse tamam her şey istatistik değil ama ev deli gibi basıyor %80 topla oynama ya yiyecek ya atacak belli hiç mi bakmadın
Evet erken geldi kötü olduZor bence Hırvat atti kesin Hırvatistan dan yatacaz
Belli olmaz yine ama çok ters maçmışbaktım hatta 2 den 1 yaparlar mı diye düşünmedim değil şeytanın işi işte yatacak kupon zor gelir burdan
Sen bunu görmedin dimi 90+2 de gereksiz bir golle yattikDost sende hiç olmayacak maça alt almışsın cluj alt bu üste desen neyse tamam her şey istatistik değil ama ev deli gibi basıyor %80 topla oynama ya yiyecek ya atacak belli hiç mi bakmadın
Bu ligde 2 den 1 1 den 2 yapanları çok gördüm bu i.ne ev öyle yapacak izleyin bakBelli olmaz yine ama çok ters maçmış
Güzel kuponmuş aslında böyle maçlar yerine direkt sürpriz gir küçük tutarları özellikle tenis set oyununa getirisi güzel oluyorSen bunu görmedin dimi 90+2 de gereksiz bir golle yattik
o c çünkü o yüzdenSikbeni attı
kupon fena değildi 90+2 de de hazırlık maçında atmak kahpelik yaniGüzel kuponmuş aslında böyle maçlar yerine direkt sürpriz gir küçük tutarları özellikle tenis set oyununa getirisi güzel oluyor