- 88,649
- 30,910
- 113
52-80
TeşekkürlerDostum bu beklemede konularında konu sahibi isterse ulaşıyor özelden ama ulaşmak zorunda da değil bazıları diğerleri oynasin diyede konu açabilir
konum BursaTeşekkürler
Hayırlı olsun dostumBolsans Distin 1 ceyrek gt zoruyla 76 cıkmaz dedık zar zor geldi![]()
Gazoz macına alt oynama dostBolsans Distin 1 ceyrek gt zoruyla 76 cıkmaz dedık zar zor geldi![]()
Yeteneksiz deiller bro.bende oynadim isparta macina alt deidm geldi kirsehir 1 dedim 2.10 orandi geldi golcuge 2 farkla yener dedim cok salak bi gol yedi yattim.mevzun yetenek deil takim olamama durumu.bu oyuncular hic birbirleri ile oynama tecrubesine sahip deiller birbirlerine alisk olmadiklari icin maclar akmiyor yoksa bursa takiminda bile cok iyi cocuklar var ama hepsi cocuk iste 18 19 yasindaki cocuklarin hepsini atmislar sahaya hepside alt yapi oyuncusu.depin orani 5di param olsa 500 sallardimBugun izinliydim turkiye kupasından iyi çakıldık ne aldıysak elimizde patladı alt yapılardan filan neden topçu cıkmıyor anlamak için kupa maçlarını izlemek yeterliyeteneksiz kaynıyor takımlar
onlarda onu demek istediler Dost Buseferlık tutsun dedılerGazoz macına alt oynama dost
Eyv dost var mı maçımız alalımBol şans dost