- 26,396
- 16,418
- 113
ne içten yazdın la allah nasip etsin ayfon sana daUlan o 73 k direkt benim olaydı hemen gidip yarın i phone çekerdim
ne içten yazdın la allah nasip etsin ayfon sana daUlan o 73 k direkt benim olaydı hemen gidip yarın i phone çekerdim
Kanka biz dürüst adamız borcumuz var ama yalandan hepsi borca gidecek demeyiz 🤣ne içten yazdın la allah nasip etsin ayfon sana da
Amin kanka inşallah Bu arada alacam niyetim varda bı turlu olmadı askere gitmeden satmıştım vardı zaten bende o ara calismayinca para lazım olduydu vermiştik mecbur ama alacam alışamadım bı turlu Android'ene içten yazdın la allah nasip etsin ayfon sana da
Arkadaşlar daha iyileri sizin olsun. 350k kazandım kredi kartı borcumu kapatıyorum malesef dağıtım yok iyi seyirler sweet bonanza 1000 max winKanka biz dürüst adamız borcumuz var ama yalandan hepsi borca gidecek demeyiz 🤣
İmkanı olan herkes kullanmalı, androidin en üst modellerinden kullanmıyosan zulüm zatenAmin kanka inşallah Bu arada alacam niyetim varda bı turlu olmadı askere gitmeden satmıştım vardı zaten bende o ara calismayinca para lazım olduydu vermiştik mecbur ama alacam alışamadım bı turlu Android'e
Fark çok açıldı be son per oynatır inşAlp 4 asist
2014 den 2025 yazına kadar hep i phone kullandım i phone a alışınca android zor oluyor ha hızı falan iyi lafım yok ama ne bilimİmkanı olan herkes kullanmalı, androidin en üst modellerinden kullanmıyosan zulüm zaten
Fark 12 13 bandında olsaydı iyiydi 20 olunca sıkıntı. Bakalım görecezFark çok açıldı be son per oynatır inş
Ağla lan biraz ağlamadan para kazanılmazFark çok açıldı be son per oynatır inş
Kanka iphone tek sıkıntı şarj. Onun dışında androidi tercih etmek hiçbir sebep yok2014 den 2025 yazına kadar hep i phone kullandım i phone a alışınca android zor oluyor ha hızı falan iyi lafım yok ama ne bilim
Bknz @VictorosimhenAğla lan biraz ağlamadan para kazanılmaz
Yani orası da öyle doğru diyorsun aslındaKanka iphone tek sıkıntı şarj. Onun dışında androidi tercih etmek hiçbir sebep yok
Ne kadar çok yalaka var bu forumda ya
Yazın 70k vardı borçta pek yoktu. Aptallık ettikk almadık iphone. Hem para gitti hem üstüne 250k borç yaptık. KafamııskimYani orası da öyle doğru diyorsun aslında