- 42,587
- 43,595
- 113
Benim maçları niye yazıyorsun kardeşimEkli dosyayı görüntüle 822855
Gelirse kelle başı 350
@AllanSaintMaximin
@parsens
@Erhan2121
takip şartı yoktur puhaha
Derin analiz yaptık kardeşimBenim maçları niye yazıyorsun kardeşim
Ins gelir dost ta güzelim bolivya liginde always maci varken neden senin kombin de yok gerçekten sana yakıştıramadım puahahEkli dosyayı görüntüle 822855
Gelirse kelle başı 350
@AllanSaintMaximin
@parsens
@Erhan2121
Paraguay in oranı çok artmış yaDerin analiz yaptık kardeşim
Tabıya sebeke kurulmus bolsansEkli dosyayı görüntüle 822855
Gelirse kelle başı 350
@AllanSaintMaximin
@parsens
@Erhan2121
Düşük oran sevmiyoruz dostIns gelir dost ta güzelim bolivya liginde always maci varken neden senin kombin de yok gerçekten sana yakıştıramadım puahah
Maçlar hep gollü geçmiş oran çok saçmaParaguay in oranı çok artmış ya
Birazdan başlıyor du 3.5 ust 1.95 oran mis gibi brezilyanın 2.5 üstünden iyidir bence puahaDüşük oran sevmiyoruz dost
Bu delfin maçını yazdım baktım gece 3teymiş sildim paraguayı yazdım
Santos olur ya çıkartmadan 3 atarBirazdan başlıyor du 3.5 ust 1.95 oran mis gibi brezilyanın 2.5 üstünden iyidir bence puaha
Bu ilk maçın biraz sikinti gibi o gelirse diğer ikisi gelebilir sans varsa neden olmasın dostSantos olur ya çıkartmadan 3 atar
Çıktı bı gol bende ona çok şaşırıyorum normalde üst yazicaktim çekindim evin maçları hep gollü gecmisMaçlar hep gollü geçmiş oran çok saçma
Ben bu 1.5 üstü yazdiğimda iy 0.5 üstüde 1.75ti
2.85 orandı 2.5 üstÇıktı bı gol bende ona çok şaşırıyorum normalde üst yazicaktim çekindim evin maçları hep gollü gecmis
Aynen öyle aq2.85 orandı 2.5 üst
Mal gibi orana takılıyoruz yazıp geçeceksin
Tam sana yazacaktım neden gülücük atıp şans dilemiyorsun diye zınk diye geldinbol şans kanka gelsinde bir dans edelim
Bak mesela kanada üstüde oran yüksekAynen öyle aq