Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kazandı vampirbey | Fenerbahçe İlk Yarı Kazanır

Kupon Miktarı
555
Kupon Oranı
5.22

fam4lifez

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,584
489
83
kocaeli deplasmanda bugün kazanmak zoundalar farkı yeniden 3 e düşürmek için kocaelisporda takımın skor yükünü çeken tayfur bingöl de cezalı oynamıycak f.bahçe bu maçı kazanamasza tedesco için yolun sonu demek ben riski fazla aldım ilk yarıdan kazanır dedim oran arttırmak için
Bu maç 1/2 olacak tahminimce

Dogankara144

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,981
1,210
113
kocaeli deplasmanda bugün kazanmak zoundalar farkı yeniden 3 e düşürmek için kocaelisporda takımın skor yükünü çeken tayfur bingöl de cezalı oynamıycak f.bahçe bu maçı kazanamasza tedesco için yolun sonu demek ben riski fazla aldım ilk yarıdan kazanır dedim oran arttırmak için
Bol şans

Lazistan08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,827
13,722
113
Fener ortahasayi gecemiyor nasıl kazanacak

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,515
12,139
113
Fena oymuyor kocaeli

Mesuty201

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,086
187
63
kocaeli daha iyi en kötü yenilmez, geçmiş olsun bu arada kupon gitti büyük ihtimal

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,515
12,139
113
Asensşo ne gol attı be direkten sapladı

MR.YK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
32,515
12,139
113
Talisca kırmızı yese gitmişti kupon iyi yırttı valla

Metings1905

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,210
37,438
113
Tebrıkker dostum

vampirbey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
920
658
93
futbolda kesin konuşulmaz etkisiz gözükür takım bir anda sonlara doğru golü atar zaten futbolun güzelliğide burada her sonuca açık olması bu arada vampirbeyi tanımayan arkadaşlarda tanımış oldu