- 27
- 26
- 13
Deneme bonusunu nereden alıyoruz hocam bir türlü bulamadık ya
Ekli dosyalar
-
60.1 KB Görüntüleme: 490
Konusu daha once acildiSiteye daha kayıt olmadım ama şartları iyi bana göre
Vanobet
10 katı 2.5 yapar 250 5 katıda 1250 temiz para ne istiyorsun hocamDaha çevire basar basmaz 250 veriyor zaten farklı bişey beklemeyin
Banada kil payi kacdi bol sans5000 verdu
La arkadaşlar nerden alıyoruz bonusu biri soylese artık Allah için ya
Kazanca bişey demedim sadece kelime oyunu var cark i cevirdiysen anlamışsındır çark döndü mü hiç 😀10 katı 2.5 yapar 250 5 katıda 1250 temiz para ne istiyorsun hocam
Konusu daha once acildi
spin kazancı sadece pragmatic slot oyunlarında kullanılmalıdır yazıyor şartlardakardeş spin kazancı sadece slottamı geçerli
@Shellac kaldırır mısınız postu bu sitenin bu forumda reklamı yapılmasın dolandırıcı o cocugu bır sitedir ana paramla kazandığım paraya bile el koyan yavşağın önde gideni sitedir vanobet ayrıca 15 mesajlı itlerinde bu forumda kaçıncı reklamı bu?Siteye daha kayıt olmadım ama şartları iyi bana göre
Vanobet
Cark 250 fs verdi bir kere oyuna almadı fs50tl verdi 50tl çevirdim ondada almadı anlayacağınız her 10 çevirmede oyuna alan oyun 300 el boş geçtiSiteye daha kayıt olmadım ama şartları iyi bana göre
Vanobet
Canlı destek te 5 bin kişi var geç kaldin kardo🤣@Shellac kaldırır mısınız postu bu sitenin bu forumda reklamı yapılmasın dolandırıcı o cocugu bır sitedir ana paramla kazandığım paraya bile el koyan yavşağın önde gideni sitedir vanobet ayrıca 15 mesajlı itlerinde bu forumda kaçıncı reklamı bu?
Bu vanobetin battığını kendi marketing partnerleri söyledi 1 ay önce simdi dolandırmaya yatırımcı arıyorlar konuyu açan ibneyi de banlayın site adamı
bunlar öyle yavşaktır ki hem eksik ödeme yaptılar hemde ödeme tamamlandıktan sonra 5000 tl nakit ödül ekleyeceğiz dediler aradan 3 ay geçti başta mail ile döneceğiz dendi şimdide hakkım yokmuş yeni yönetim geldi bu çapsızlara prim vermeyin benden size tavsiyeCanlı destek te 5 bin kişi var geç kaldin kardo🤣