- 17,277
- 10,110
- 113
Sıkıntı çıkarmaz zaten ağa 10kya yarım saat bekleten sitelerle karıştırmasınlar betgit iyidirEvet 101 bin çektim
Sıkıntı çıkarmaz zaten ağa 10kya yarım saat bekleten sitelerle karıştırmasınlar betgit iyidirEvet 101 bin çektim
Evet NBA de tek maç deneyeceğiz hedef büyük artıkSabah hedef 100k demiştim kasa 43 ken helal 101 olmuş
Acil ısınman gereken konular varIsinamadigim için yatırım yapmadım zaten kanka
Nedir@VECNA dost 5 oranlik tek maç banko vereyim mi bakiyenin hepsini bas kesin gelir. Gelmeme ihtimali 0.
İnşallahEvet NBA de tek maç deneyeceğiz hedef büyük artık
Dost ciddiye alınacağımı hiç tahmin etmemiştim, mesajları okuyormuşsun saygılarımı sunarım.
Heyt maşallah 🔥🙏🏻Evet 101 bin çektim
Dikkatli ol kayıp yaşamanı istemem agaEvet NBA de tek maç deneyeceğiz hedef büyük artık
Niye ciddiye alınmıyasın aşkolsun sende insansınDost ciddiye alınacağımı hiç tahmin etmemiştim, mesajları okuyormuşsun saygılarımı sunarım.
Dost. 20.k ile devam et kar cepe yakışır bol kazançlar diliyorum
Kuru fasulye tavuk kızartması varmış puaha@Erhan2121 menü de ne var
Gönlünce olsun renktaş 🙏🏻Evet NBA de tek maç deneyeceğiz hedef büyük artık
Knk adam basıyor alıyor biz basamiyoruzDost. 20.k ile devam et kar cepe yakışır bol kazançlar diliyorum
Vecna reisin olayı o. Nba den büyük girip alırDikkatli ol kayıp yaşamanı istemem aga
Umarım aga bide @Nazo987 dostumuz vardı kayıplarda o da nba olayı iyiydiVecna reisin olayı o. Nba den büyük girip alır