- 17,333
- 10,136
- 113
BGVFPLMU7
Jojo kod dalın beyler belki 16 liramız olur 20k yaparız
Helal olsun sana@VECNA tebrıkler getırdık kuponu
bu betpasta ana para bonus kazancı ayrı mıydı tahirValla geçen havaleyle 500 attım ama zor geçti ugrasirsin bence limit altiysa girme o topa
Tek maça mı girecen yoksa yine 2 miKupon sonuclanmadi daha
Bugün aldık daha vermiyor 12den sonra bi dahaBGVFPLMU7
Görünen köy kılavuz istemez eyvallah aga başkalarına yapmasın ders almış olsun gerisi sıkıntı değilBan yedikten sonra değişti zaten. Öyle konuşmuyor. Ama sen yüzde yüz haklıydın o sabah
Esrefte durumlar nasıl ahmetttttTek maça mı girecen yoksa yine 2 mi
Başından beri varsın kankaBrklerız acelemız yok kankam
Kime bulunuyor adam kimseyi tanımaz etmez be adaş konuda gördüğü birine liste yaptırır para dağıttırıyordu millet sataşa sataşa mevzu buralara geldi şimdi birine yap diyor yapıyor o kupon 1 den 8 kişi seçiyor misal kupon 2 de gelip 3-4 saat orda olan alamıyor diye bu sefer bedavaya takip ettik diyor başlıyor başka konuda söylenmeye 5 saat takip ediyoruz atmıyorlar onu listeyi yapan düşünmüyor ki o ona güveniyor diye eşrefe laf ediyorlar sonraEniste dünden beri her lafında birilerine atıfta bulunuyor artik valla git ona deki burda milyon kazansa bile eski üyelerin çoğu umursamaz bile ben son günlerde yazdığı cümlelerden çok rahatsız oldum valla
Herseye alınganlık sinir yapı meselesi. Bazi uyeler var böyle ama uslubunca yorumlar gırgırlar olmazsa olmazıdır konuların yoksa kuru 1,3,5 diye sayfalar dolusu yazi adamın psikolojisini bozarRol de başkasının yorumuna tepki dahi vermiyorlar öne çıkmasın diye fark ettim bunu
Bilmem sen bizden daha çok takip ediyosun batsa da gülen emoji atsam diyeEsrefte durumlar nasıl ahmettttt
Senden basından berı davarsın kankammBaşından beri varsın kanka
Allaha yemin ederim ki forumda en ufacık tartışmaya girsem direk ban yiyorum o yuzden mümkün mertebe susmayı tercih ediyorum ıs güç yok zaman öldürüyoruz burda yoksa bu forumda çoğu insana katlanamıyorum bileErhana neler saydı o gun bıde magduru oynuyo
1k kasaya dusmus yakında yanımızda yerını alırBilmem sen bizden daha çok takip ediyosun batsa da gülen emoji atsam diye
Hiç bilmiyorum ki kanka komple çekmeyi dene benim orası acayip karışık mail eski hanımın tc babamın kullanıcı adı kendimin numara abimin kombine olmuş hepsini çekmeyi dene üstünü silerler zaten de senin bu yatırım bonusu alma işin başına dert açıyorbu betpasta ana para bonus kazancı ayrı mıydı tahir
Türü geçer bahsi gec sonuclanir maç sonucuna göre 20 dk falan surerKupon sonuclanmadi daha
Kes lanAllaha yemin ederim ki forumda en ufacık tartışmaya girsem direk ban yiyorum o yuzden mümkün mertebe susmayı tercih ediyorum ıs güç yok zaman öldürüyoruz burda yoksa bu forumda çoğu insana katlanamıyorum bile
TekTek maça mı girecen yoksa yine 2 mi
Aynen kankam ramazan nabiyo bana da pas vermiyorSenden basından berı davarsın kankamm