Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling VECNA / Kasa 10 Hedef+++ 50 K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,333
10,136
113
BGVFPLMU7
Jojo kod dalın beyler belki 16 liramız olur 20k yaparız

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,761
100,322
113
Eniste dünden beri her lafında birilerine atıfta bulunuyor artik valla git ona deki burda milyon kazansa bile eski üyelerin çoğu umursamaz bile ben son günlerde yazdığı cümlelerden çok rahatsız oldum valla
Kime bulunuyor adam kimseyi tanımaz etmez be adaş konuda gördüğü birine liste yaptırır para dağıttırıyordu millet sataşa sataşa mevzu buralara geldi şimdi birine yap diyor yapıyor o kupon 1 den 8 kişi seçiyor misal kupon 2 de gelip 3-4 saat orda olan alamıyor diye bu sefer bedavaya takip ettik diyor başlıyor başka konuda söylenmeye 5 saat takip ediyoruz atmıyorlar onu listeyi yapan düşünmüyor ki o ona güveniyor diye eşrefe laf ediyorlar sonra
Bu sefer düşman oluyor milleti rehin alıyor diye
Aslında düne kadar laf eden kendi de sayıyordu bırakalım şimdi bu işleri adaş parası olmadığı zaman kumar oynayan adam saracak yer arıyor
Millet iyi belledi ama burda sayalım veriyo diye hiç bırakmıyor baştan sona deli deli mesajlar konuda hep

Malatyali44

Arif Efendi
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,880
18,048
113
Rol de başkasının yorumuna tepki dahi vermiyorlar öne çıkmasın diye fark ettim bunu
Herseye alınganlık sinir yapı meselesi. Bazi uyeler var böyle ama uslubunca yorumlar gırgırlar olmazsa olmazıdır konuların yoksa kuru 1,3,5 diye sayfalar dolusu yazi adamın psikolojisini bozar

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,350
54,162
113
Erhana neler saydı o gun bıde magduru oynuyo
Allaha yemin ederim ki forumda en ufacık tartışmaya girsem direk ban yiyorum o yuzden mümkün mertebe susmayı tercih ediyorum ıs güç yok zaman öldürüyoruz burda yoksa bu forumda çoğu insana katlanamıyorum bile

tahir1603

Sadece Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
25,589
26,837
113
bu betpasta ana para bonus kazancı ayrı mıydı tahir
Hiç bilmiyorum ki kanka komple çekmeyi dene benim orası acayip karışık mail eski hanımın tc babamın kullanıcı adı kendimin numara abimin kombine olmuş hepsini çekmeyi dene üstünü silerler zaten de senin bu yatırım bonusu alma işin başına dert açıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...