- 15,512
- 7,940
- 113
99₺'yi 100₺ yapamadığım zamanlar oldu büyük konuşamıyorum.40 oldu 50 yapmak senin için çerez dost vur gelsin
99₺'yi 100₺ yapamadığım zamanlar oldu büyük konuşamıyorum.40 oldu 50 yapmak senin için çerez dost vur gelsin
Yapta çek kanka bol şanslar 😅🤣🤣🤞🏽Güzel oldu 50 yapalım bari işe yarasın
Bol sans bakalim bize buyuk para suan bunlar 🤣Güzel oldu 50 yapalım bari işe yarasın
HAhahsmskdFaşo aga
Borcsa istemem durumlar bi varli bi yoklu soyliyim baştan hahddhgelsın sendeyım
Bol dansgelsın sendeyım
Şu suya su katıp ayran yapma şeyini bir daha anlatsana be müritler merak ediyorMesela Arif Efendi ye köyde Arifül Emin derler. Haram yemem asla çok şükür gaddarim
Ben arkadas kansız a güveniyorum dedi o an bende ole söyledim tabi forumda görmediğim bilmediğim lafının eri nice insan vardır zaten ondan şüphem yokKonu ben değil ki burda ne senin ne de benim bilmediğimiz belki senden benden çok daha iyi çok daha guvelir insanlar vardır. Genelleme yapman hoş olmamış
Hadi inşallahGüzel oldu 50 yapalım bari işe yarasın
💃Bol dans
Hadi rastgele
İşe gidicem nasıl mümkün ola battık zaten dün gece nba 1 sayıdan dünyalar kaçtı 3-4 kişiye 5k roll açtırırdım abartısız @tahir1603 @Erhan2121 @Hasim5454 @vurucu999 ve sen açtırıcaktım yaşanmadı sıfırlandık kankaİyi akşamlar kanka tabi bu mümkünse eğer
Bol sans gelsin
Zor ama ımkansız degış bolsans