Keske nerde o gunler eniste puahaHiç beklemediğin bir anda metin sen bi 30 gün dinlen dostum diyebilir 🤣
Keske nerde o gunler eniste puahaHiç beklemediğin bir anda metin sen bi 30 gün dinlen dostum diyebilir 🤣
Geçen hafta untd maçında kg aldım kombine tek ona kaldı. Kırmızıyla attı Everton, hemen gece NBA analizi yapmaya başladım. Koca 75 dk da untd evinde eksik takıma atamadı. O gün saçımda ki beyazların arttığını farkettimEverton pL de sevmediğim tek takım liverpool everton maçı vardı pandemi kisitlamasi sonrası kredi çıkmıştı kg oynamıştım 6-0 yenilmisti
Kardeşim bildirim manyağı olduk işten çıktık yeni geldik eve listede miyizHertha 6 1 @Valenciennes
Gole girin bakın oran leziz. Sonra patlama seansı. Benim gördüğüm buOranlar neye işaret ediyorc
Hafta sonu olsa daha riskliydi ev sahibi genelde ilk yarı gol buluyor çünkü ama 3 günde 2 maç bunlar rölantide götürür maçı 2.yarı oynarlar gibi geliyor bakalımBir anda bitsin iy inş büyük risk bol şanslar
Valla uzun olunca bi baş bi sonu okuyorum ilkokulda kitap özet isterlerdi bi baştan bi ortadan bi sondan yazardım verirdimYeter be kardesım kısa yaz artık
Bilgi varki konuşuyoruz senin gibi sadece etiket atmıyoruz millete puahaYeter be kardesım kısa yaz artık
parası olan adamın şu an burada ne işi var kendi konusunu açarParası olan Everton 3.5korner üst ilkyarı
İnş enişte beğğğHafta sonu olsa daha riskliydi ev sahibi genelde ilk yarı gol buluyor çünkü ama 3 günde 2 maç bunlar rölantide götürür maçı 2.yarı oynarlar gibi geliyor bakalım
Metin Hocam artik yazdığı kelimeleri arka sekmedeki TDK sitesinden onaylatip yazıyor artık. Eskisi gibi hızlı yazamıyor Eniştem fark ettin mi.Hiç beklemediğin bir anda metin sen bi 30 gün dinlen dostum diyebilir 🤣
Manu da kallestir hiç güven olmazGeçen hafta untd maçında kg aldım kombine tek ona kaldı. Kırmızıyla attı Everton, hemen gece NBA analizi yapmaya başladım. Koca 75 dk da untd evinde eksik takıma atamadı. O gün saçımda ki beyazların arttığını farkettim
Mecburen sadece etiket atıyor 2 cümle den fazlasini yasaklamış başkanBilgi varki konuşuyoruz senin gibi sadece etiket atmıyoruz millete puaha
Reis konuştuHafta sonu olsa daha riskliydi ev sahibi genelde ilk yarı gol buluyor çünkü ama 3 günde 2 maç bunlar rölantide götürür maçı 2.yarı oynarlar gibi geliyor bakalım
Durum şu şekil mermıyı verdı baskan tabancayaGeçen konuda metonun adı geçince bile başkan olaya el attı malum kişinin adı geçmesin dedi![]()
Senin eski nick nedir dostReis konuştu
Olm sana olayları anlattım nakit para görüntüsünü de attım bi çanta yalan mı konusmusum hagdgdSenin gibi mi kanka etme bak atm 2 km uzakta nakit çektim parayı ahahahaha ses etme 88k daha çektim ajajajaja 😍😍🤣😅😅