- 90,641
- 100,220
- 113
Kim benim haberim yok sorduğuna göre 3-4 kişi geliyor aklıma sıkıntısı olan yazsın içten içe kurulmanın manası yokSordum anlatmadı mevzuyu bilmiyorum o yüzden
Kim benim haberim yok sorduğuna göre 3-4 kişi geliyor aklıma sıkıntısı olan yazsın içten içe kurulmanın manası yokSordum anlatmadı mevzuyu bilmiyorum o yüzden
Doğru olabilir bu dediğinOnu bunu bilmem en iyi insan benim
Aha erhoya joker geldi
Tenhada yakalamayı bekleyen 4 kısı sıkıntı kardesımKim benim haberim yok sorduğuna göre 3-4 kişi geliyor aklıma sıkıntısı olan yazsın içten içe kurulmanın manası yok
Dm açsana paparazzi kardeşimŞükür az çok bilgili insanız da bunu hayatımıza yansitamiyoruz iste orda sorun yaşıyoruz puaha
Arif efendiyi dergâhın da bir gün ziyaret etmek isterim eteğinden öpüp hayır duasini almak isterim aracı olur musunArif efendinin dergahında bir zikirde bizzat kendi ağzindan duydum bu sözü, sırrını anlamıni söylemedi maalesef
Kurulmuyodur canım o kadar da değil de 1 kişi zaten bildiğim. İsmini de söylemek bana düşmezKim benim haberim yok sorduğuna göre 3-4 kişi geliyor aklıma sıkıntısı olan yazsın içten içe kurulmanın manası yok
Gol oldu var ıptal ettıNoluyo la bu konuda ortalık 56 olmuş.
@Metings1905 bu kadar sayfayı çok kısa özetler misin canım
Ee tabi ki bide şu ingiltere 5-0 yapsaydıDoğru olabilir bu dediğin
Hshshd şıh mübarekOnu bunu bilmem en iyi insan benim
Tarihçi vakanüvisler gibisin gaddarim herseyi kayit altina almışsın. Çin çıkarma seansı yaparken kapıyı dinleme dedim kaç kere.Arif efendinin dergahında bir zikirde bizzat kendi ağzindan duydum bu sözü, sırrını anlamıni söylemedi maalesef
Tartışma kavga kaos var mı goku bırak şimdiGol oldu var ıptal ettı
Az sonraTartışma kavga kaos var mı goku bırak şimdi
Actim dostDm açsana paparazzi kardeşim
Erhan sende kesin para yok paran varken hiç böyle şeyler konuşmazsin senBir Müslüman bir Müslüman lan 3 günden fazla küs kalamaz eniste shellac başkanda surekli kalp kırmayalım diyor doğru diyor valla
Tam seni etiket ediyordum tam kadro burdaydik valla bi sen eksiktin dostTartışma kavga kaos var mı goku bırak şimdi
Hangi tarafta olalımAz sonra
Korkma dik dur söyleKurulmuyodur canım o kadar da değil de 1 kişi zaten bildiğim. İsmini de söylemek bana düşmez