- 25,219
- 26,465
- 113
250 ye 3 çeyrek kokorec yedim 20 lirada bahşiş bırakıp cool bi şekilde uzaklaştımoglen et ıskender yedım 350 tl odedım kolayla biraz pahalı geldi 2.5 saat oturup ağladım
250 ye 3 çeyrek kokorec yedim 20 lirada bahşiş bırakıp cool bi şekilde uzaklaştımoglen et ıskender yedım 350 tl odedım kolayla biraz pahalı geldi 2.5 saat oturup ağladım
eskisehir icin bir tik pahalı gibiBen 350 liraya tost alamiyorum artik sen İskenderi bedavaya yemişsin valla puaha
Valla vurursun ins eniste sahsen bu forumdan kendimlen beraber 3 4 kisi var ins hem ben hem de sevdiğim kişiler büyük bir vurgun yaparNankör çoğu bakma yapılan kıyakları unuttur 2 kere 250 atınca arka arkaya vurcaz adaş vurcaz dediysek bi bok vuramayız🤣
Bana 200.000 tl çekiminin fotoğraf ini atarsan özür dilicem senden kardeşimKardeşim ben sitede en fazla 20000 çeker çıkarım o parayı borca veririm ay sonu karlı çıkarım ndn 20000i 500000yapayım zaten ödemez site gerek yok
Yiyen var yemiyen var bak işte canım çektioglen et ıskender yedım 350 tl odedım kolayla biraz pahalı geldi 2.5 saat oturup ağladım
Kavurma kasar sucuk yumurta yas ekmek maliyeti çok fazla dost puaha350₺'ye tost mu olur be
Görüşürüz zaten Antalya’ya geçicem havalar da düzelinceValla vurursun ins eniste sahsen bu forumdan kendimlen beraber 3 4 kisi var ins hem ben hem de sevdiğim kişiler büyük bir vurgun yapar
Sana çekimleri atatımmıBana 200.000 tl çekiminin fotoğraf ini atarsan özür dilicem senden kardeşim
Ben yapcam yakında vurgun. Boncuklu tabancayla banka soymaya gircemValla vurursun ins eniste sahsen bu forumdan kendimlen beraber 3 4 kisi var ins hem ben hem de sevdiğim kişiler büyük bir vurgun yapar
Bi tane 200.000 at özür dilicem sözSana çekimleri atatımmı
Burger'dan yerim tosta vereceğimeKavurma kasar sucuk yumurta yas ekmek maliyeti çok fazla dost puaha
Banko taktiğinle 20k vurup yesene kardeşim aaaaYiyen var yemiyen var bak işte canım çekti
Makinalar ağlamaz sadece yağ akıtır.oglen et ıskender yedım 350 tl odedım kolayla biraz pahalı geldi 2.5 saat oturup ağladım
Valla aramızda büyük vurgun yapmaya en aday kisi sensin dost 5 10 orana gözü kapalı giriyorsun elbet kazanclarda olur yakındaBen yapcam yakında vurgun. Boncuklu tabancayla banka soymaya gircem