- 25,223
- 26,473
- 113
Masterbetting haftanın 2 günü veriyordu bugün mü bilmiyorum %50beyler afrikadan gol mol gelmez umutlar tükendi %50 %100 fb varmı 3-4 k yatirima roket betvakti betgray joker dısında
Masterbetting haftanın 2 günü veriyordu bugün mü bilmiyorum %50beyler afrikadan gol mol gelmez umutlar tükendi %50 %100 fb varmı 3-4 k yatirima roket betvakti betgray joker dısında
Birinin orasına burasına çarpıp gol gelir şimdi çok cinslerbeyler afrikadan gol mol gelmez umutlar tükendi %50 %100 fb varmı 3-4 k yatirima roket betvakti betgray joker dısında
Dikkat etmen lazım suçlulara af var sucsuzlara hucree cezasıBen yapcam yakında vurgun. Boncuklu tabancayla banka soymaya gircem
Bana 200.000 tl çekiminin fotoğraf ini atarsan özür dilicem senden kardeşim
Ben eski kafalıyım dost hamburger pizza tarzi yemeklerden haz etmiyorum tost doner adana lahmacun dışına pek çıkmam puahaBurger'dan yerim tosta vereceğime
5 Ganyan 1 GoalBirinin orasına burasına çarpıp gol gelir şimdi çok cinsler
Kel tüpçü oranları arttırırsa yapcam az kaldıValla aramızda büyük vurgun yapmaya en aday kisi sensin dost 5 10 orana gözü kapalı giriyorsun elbet kazanclarda olur yakında
Tc onayını yap ben de özür dileyecemÖzür dilermisin
Ciddili mi bu dediğinDikkat etmen lazım suçlulara af var sucsuzlara hucree cezası
20000 demedim 20000dedim200.000 göremedim özür dileyemem ama tebrik ederim
İroni kara mizah maalesef 50k kişiye af geliyor ya hükumet eleştirisiCiddili mi bu dediğin