Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling VECNA / Kasa 10 Hedef+++ 50 K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,339
54,150
113
Aynen oranlar fazla düşük 3 günde yasaldan 2 kere para vurdum betgitte oynasam 10k alacağım kuponlar ama ikisindende 5k aldım
Benimde ole oldu daha çok ben 3lu kombin denedim bide yuksek orandan giriyorum genelde gelmiyor 1.37 oran açıyorlar cidden o orana 1k basıp tek mac oynayan insanları görüyorum bide

Hasim5454

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
17,319
10,125
113
Benimde ole oldu daha çok ben 3lu kombin denedim bide yuksek orandan giriyorum genelde gelmiyor 1.37 oran açıyorlar cidden o orana 1k basıp tek mac oynayan insanları görüyorum bide
Ama yasalda oynayınca analiz yapıp önceki maçları falan kontrol edip oynuyorum o yüzden avantajlı oluyor. Betgitte oynasam gördün mü 8.5 üst 5 oran yapıştır

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,123
3,148
113
İnşallah gelecek o para ben olsam dagıtımı kime veririm onuda buldum

KaRaa

1881-193∞ ..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,814
9,344
113
O dediğini gördüm şok oldum 1 kere dahi yorumum yok konusunda Allah akıl fikir versin ne diyim
yaw oda kendini bişey sanıyor işte 1-2 yorum yaptım banlatmaya kalktı para verdikleri kişilerde bana laf atmaya başladı işlerine gelmeyince :D
500 lira için insan , insanlığını satıyorsa burda gereksiz kişilikler onlar. Allah çarşısını pazar etsin ne diyim bana göre değil öylelerine boyun bükmek bükenler peşinde zaten onun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...