- 17,364
- 10,157
- 113
22-22 bunu al bitir
boşverin adaş uzatmayın gerek yokEvet 3 kişiyi söyledim ve sende biliyorsun ki kumarcilara güven olmaz sonuçta ve seni kastedecek tek cümle bile sarfetmedim belliki sözüm sadecee seni rahatsız etmiş ben senlen konuşmasam bile senlen tartışma haline girmem
Ben sen memursun diye güveniyorum sana dost puahaO zaman bende üstüme alinirim kumarbaz adamız evet ama guveniliriz
@VECNA yok kanka yok tesadüf değil bi polonyalıyı bugün yok edecen belli oldu LEJRNDJSÖCM
Çekimleri attım istersem yaparım kayısı hoşafı16 tl mi 20k yapabilirmisin Naruto dost
Soz konusu tartışma meselesi değil ki insan yeri gelir tartışır da bunda bişey yok. Kimse bişey dememişse demek ki kimseyi rahatz etmemiş senin yazdığın ama ben rahatsız olurum. 3 kişi hariç kalanları koyduğun statü beni rahatsiz eder, rahatsız olmayanlar kendileri bilirEvet 3 kişiyi söyledim ve sende biliyorsun ki kumarcilara güven olmaz sonuçta ve seni kastedecek tek cümle bile sarfetmedim belliki sözüm sadecee seni rahatsız etmiş ben senlen konuşmasam bile senlen tartışma haline girmem
İsmim geçti mi peki hahaha bu arada gaddar hem mert hemde dürüst adamdırBen sen memursun diye güveniyorum sana dost puaha