- 3,590
- 18,649
- 113
Betcoda hep süre ile ilgili dalavere oluyor
Kinimizi diri tutalım o zmn70k yemiş 3 günde onu da söylesin 🤣
Uygun hesap mevcut kanka paran varsaDur bakalım gece jokeri alırsak kazanç olursa biz sana destek oluruz dost
Ne yazikki hep ayni son husrandayizHiç sorma don yok toto açıkta kaldı 105 lira valideden sigara parası kurtardım az önce düştüğümüz duruma bak akskdkdmdm
Borc odedim dedi eniste puaha70k yemiş 3 günde onu da söylesin 🤣
12 de direk sıfırlanıyor freebet veriyor Erhan 4 gündür öyle alıyorum ben illa 24 saat geçmesi gerekmiyor haberin olsunDur bakalım gece jokeri alırsak kazanç olursa biz sana destek oluruz dost
sabah kıza şov yapıyordum şuraya buraya gideriz diye yarın şimdi dolmuşa binecek para kalmadı boşa şov yaptık hırsının awk dlamcm babaannem hastanelik oldu diyim nee yapimHiç sorma don yok toto açıkta kaldı 105 lira valideden sigara parası kurtardım az önce düştüğümüz duruma bak akskdkdmdm
Gecen 3 dk ekledi alt aldigim basket macinaBetcoda hep süre ile ilgili dalavere oluyor
Ödedik oğlum dekont mu atayım ne yapayımBorc odedim dedi eniste puaha
Dedeye borç ölünce biter adaşBorc odedim dedi eniste puaha
Her zaman yaşanan şeyler lanet olsun..Betcoda hep süre ile ilgili dalavere oluyor
Uygun hesap buluruzda alacak parada olması lazım dost az destek olsan nefes aliriz puahaUygun hesap mevcut kanka paran varsa![]()
Tuzak bahişmiş bu betconun oyunu11 oldu tehlike