- 3,627
- 1,188
- 113
10 olsaydi yine bi ihtimaldi simdi cok zor
Geçmiş olsun cano üzücü vallasabah kıza şov yapıyordum şuraya buraya gideriz diye yarın şimdi dolmuşa binecek para kalmadı boşa şov yaptık hırsının awk dlamcm babaannem hastanelik oldu diyim nee yapim
Bende onu dedim adam borc ödemiş dedim yanlış birsey demedim kiÖdedik oğlum dekont mu atayım ne yapayım
48 saattir kalp masajı ile nefes alıyorumUygun hesap buluruzda alacak parada olması lazım dost az destek olsan nefes aliriz puaha
Arkadasın sunnetı var desabah kıza şov yapıyordum şuraya buraya gideriz diye yarın şimdi dolmuşa binecek para kalmadı boşa şov yaptık hırsının awk dlamcm babaannem hastanelik oldu diyim nee yapim
13 oldu vay hayın betco inşallah komple alt yapı sorunu yaşarTuzak bahişmiş bu betconun oyunu
Hırs yapan adam sağ ele mahkum kalır diyelim konuyu kapatalım gülüm bol şanslarGeçmiş olsun cano üzücü valla
Hay senin yalanına48 saattir kalp masajı ile nefes alıyorum![]()
Kızdan bir şey olmaz ben tertipleri hamama götürecektim gece yedik parayı ben hastayım siz çıkın yatcam dedim bugün 🤣🤣sabah kıza şov yapıyordum şuraya buraya gideriz diye yarın şimdi dolmuşa binecek para kalmadı boşa şov yaptık hırsının awk dlamcm babaannem hastanelik oldu diyim nee yapim
Ermeni ne yapacak bir numaralı Türk düşmanı13 oldu vay hayın betco inşallah komple alt yapı sorunu yaşar
İnanmıyorsan kalp ritmimi dinletebilrimHay senin yalanına
Alt alın acil 38,5 alt banko net akmsdİzlanda valur kadınlar 42.5üst banko