- 90,673
- 100,242
- 113
Sevişmeye başladınız adaş barışın gitsinLaneti kaldırırız dost merak etme sen
Sevişmeye başladınız adaş barışın gitsinLaneti kaldırırız dost merak etme sen
TsklerSana kizamayacak kadar ciddiye bile almıyorum inan, niye biliyor musun ? Nankörsün çünkü
Rolling kulübüne üye misin kardesimKardeşim vecna ilkkez bi role girdim dagıtım nasıl olacak kuraylamı yanlış anlama Kimin kısmetiyse şimdiden hayırlı olsun sanada güle güle harcamak nasip olsun
Kesene bereket dostum5 kişiye ulaşacağım özelden yazacağım. Yazamadiklsrim kusura bakmasin şimdiden
Aga huy oldu bende dişlerimi sıkıyorum aşırı derecede eski aliskanliklardan kurtulamıyorum heyecan yapınca da öyle oluyor kirilicak stresden bide onun tedavi parası diye uğraşıcam gshddValla tam bitti dedim gol yazdı tüylerim diken diken durdu. Ofsaytı görünce aptal aptal sırıttım kendi kendime sjkdlsls
Kesene bereket kanka şansın daim olsun.5 kişiye ulaşacağım özelden yazacağım. Yazamadiklsrim kusura bakmasin şimdiden
Kesene bereket reis. Konuyu kapattır istersen burda tartışma çıkmasın5 kişiye ulaşacağım özelden yazacağım. Yazamadiklsrim kusura bakmasin şimdiden
Mevzunun esrefle ne alakası var aqAdamın arkasindan konuşma git yuzune söyle 💀
onunben@sinansrml63 yazıyormu hala
kesene bereket şansın daim olsun5 kişiye ulaşacağım özelden yazacağım. Yazamadiklsrim kusura bakmasin şimdiden
Nedemk canın sağolsun5 kişiye ulaşacağım özelden yazacağım. Yazamadiklsrim kusura bakmasin şimdiden
Kırmışlığım var benim. Aman sakin ol dkdllslsAga huy oldu bende dişlerimi sıkıyorum aşırı derecede eski aliskanliklardan kurtulamıyorum heyecan yapınca da öyle oluyor kirilicak stresden bide onun tedavi parası diye uğraşıcam gshdd
Eyvallah Tarık gece nba ya da bekleriz5 kişiye ulaşacağım özelden yazacağım. Yazamadiklsrim kusura bakmasin şimdiden
7 kaçan net oldu rezillik rekoruna gidiyorlar 😂Paranı çek hemen Yunan tanrılarını çağırıyorum maç için haşo ağa 😅🤣🤣
Tebrikler kanka şansın daim olsun nba için5 kişiye ulaşacağım özelden yazacağım. Yazamadiklsrim kusura bakmasin şimdiden
Kayıtlar Enes reşo cihan önderliğindemi kanka skkdxmxkRolling kulübüne üye misin kardesim
Bir Müslüman bir Müslüman lan 3 günden fazla küs kalamaz eniste shellac başkanda surekli kalp kırmayalım diyor doğru diyor vallaSevişmeye başladınız adaş barışın gitsin
He üyeyim broRolling kulübüne üye misin kardesim
Uzatma hadi joker 1e1 alda saplayalimMevzunun esrefle ne alakası var aq
Karnım tok bugün ezilirsin aradaBenide aranıza alın![]()