Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling VECNA / Kasa 10 Hedef+++ 50 K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Erhan2121

Düşünüyorum o zaman varım.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
49,338
54,145
113
Beceremiyorsa senin gibi becerene devretsin adaş
Bencede bana bıraksa paranın altında kalır da gecen aldik nba bahsi mac uzatmaya gitmesine rağmen ust olmadi mac basireti bağlanmış eniste kolay kolay iflah olmaz bu saatten sonra puaha

fatih1983

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,112
3,138
113
Baştan sona takip ettim sıkıntı yok tabiki vecna kardeşim herkese gönderecek diye bişey yok ama ben bu dünyada Adalet diye birşey olduğuna inanmıyorum ha tekrar roll olsa almayacağımı yine bilsem yine destek olur canı gönülden kazanmasını isterim zoruma giden iş hayatında da hep en çok çlşn oldum hep ezilen oldum bidaha kimsenin rolüne girmem adaletin olmadığı yerde olmam

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,403
16,421
113
Bir düşünce söylüyorlar biz zıttını söylüyoruz diye düşman oluyorsa konuşmasın zaten senin karakterin var mükemmelsin doğruyu buldun biz bulamadık tartıştık oldu bitti sinsi sinsi kurulmaya gerek yok varsa sıkıntısı olan aramız iyidi ama ben bu muhabbete takıldım usta desin konuşalım ne diyelim metin kardeş beni banlatmayı bekleyen daha çok bekler genelde kendileri gitti geçmişte de🤣
Seni banlatmak kimin haddine ihtiyar

AnthonyEdwards

İyi bak hastana sor beni ustana
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
26,403
16,421
113
Baştan sona takip ettim sıkıntı yok tabiki vecna kardeşim herkese gönderecek diye bişey yok ama ben bu dünyada Adalet diye birşey olduğuna inanmıyorum ha tekrar roll olsa almayacağımı yine bilsem yine destek olur canı gönülden kazanmasını isterim zoruma giden iş hayatında da hep en çok çlşn oldum hep ezilen oldum bidaha kimsenin rolüne girmem adaletin olmadığı yerde olmam
Adama roll aç diyen benim. Baştan sona da vardım ben de alamadım. Herkese atmak zorunda değil. Niye destan yazdın

Abuzerkömürcü

Tamam
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
66,371
32,242
113
Param olsa atardim şu yaziya ama yok işte ah akodumun parası fatihim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...