Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling VECNA / Kasa 10 Hedef+++ 50 K

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
39,425
33,317
113
Baştan sona takip ettim sıkıntı yok tabiki vecna kardeşim herkese gönderecek diye bişey yok ama ben bu dünyada Adalet diye birşey olduğuna inanmıyorum ha tekrar roll olsa almayacağımı yine bilsem yine destek olur canı gönülden kazanmasını isterim zoruma giden iş hayatında da hep en çok çlşn oldum hep ezilen oldum bidaha kimsenin rolüne girmem adaletin olmadığı yerde olmam
Abi bence sen rol değilde 42 yaşında neden rol takip ediyorum diye kendine bı özelestiri yap bunu kınamak için söylemiyorum yanlış anlama

Enişte

Vergi Muhbiri
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
90,630
100,203
113
Baştan sona takip ettim sıkıntı yok tabiki vecna kardeşim herkese gönderecek diye bişey yok ama ben bu dünyada Adalet diye birşey olduğuna inanmıyorum ha tekrar roll olsa almayacağımı yine bilsem yine destek olur canı gönülden kazanmasını isterim zoruma giden iş hayatında da hep en çok çlşn oldum hep ezilen oldum bidaha kimsenin rolüne girmem adaletin olmadığı yerde olmam
Kendi roll takip eden biri değil kardeş rastgele gördüğü adamlara yazdı işte 5 kişiye bu kadar takılacak bir mevzu değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...