- 39,443
- 33,446
- 113
Param olduğu için değil ban yememek için kapattım çok tartışıyorum bu ara üç kuruşluk insanlarlaDM de kapanmış hayırlı işleeerrr
Param olduğu için değil ban yememek için kapattım çok tartışıyorum bu ara üç kuruşluk insanlarlaDM de kapanmış hayırlı işleeerrr
efendım@makina123 yigidim nerddsin
Mevzu paramı bu yazıdan onumu anladın kömürcü mevzu AdaletParam olsa atardim şu yaziya ama yok işte ah akodumun parası fatihim
Çok garip bir maç oldu 5.24 xg kaçan net 9 gol 2-0 bitti 😂37 şut skor 1-0 kendi kalesine o da
Artemis hesabından gir kitle 2 dk gizli mod
Zoruma gitti tabikiAdama roll aç diyen benim. Baştan sona da vardım ben de alamadım. Herkese atmak zorunda değil. Niye destan yazdın
Sigara satıyorlar diyorum onlara daAlla bilir evinin önünde çekirdek citleyen iki çocuğu da polise baron diye ihbar ediyorsundur
Yaw bi dur nba ye çok var daha az muhabbet ediyoruz surda
Ben de hala konuyu anlamadım o yüzden içeriye girmiyorum 🤣Ben 3 defa okudum o konuyu ilk başta hastanede muayene edilmeden ayrılmış hastahanenin önünde polisler yakalamış anladım![]()
yalakalık yapmam lazım fatih diyordu ya yalakaymışım benYaw bi dur nba ye çok var daha az muhabbet ediyoruz surda
Ben muayene lafını duyunca araba aklıma geldi direk dost puahaBen 3 defa okudum o konuyu ilk başta hastanede muayene edilmeden ayrılmış hastahanenin önünde polisler yakalamış anladım![]()
Ah ulan ah yapma daha fazla üzülüyorumMevzu paramı bu yazıdan onumu anladın kömürcü mevzu Adalet
Girme zaten konu çok değişik polisler sanada ceza yazar o derece karışıkBen de hala konuyu anlamadım o yüzden içeriye girmiyorum 🤣
Senin insanlara kör demende bı garip oluyor kardeşim o profille
vecna parayı vurdu bizde fakir edebiyatı yapıp jokere 1k atalim roll acalım ilk adımda batalımArtemis hesabından gir kitle 2 dk gizli mod
Ben ikna oldumAh ulan ah yapma daha fazla üzülüyorum
Hahahhah ben neden zorlandim şizofreniye bağladımBen muayene lafını duyunca araba aklıma geldi direk dost puaha
Yatırım yöntemi bulamıyorum arka kapım gıcırdamaya başladı diye konu gelir yakında Abuzer
Çok takılma böyle şeylere boşverZoruma gitti tabiki