- 21,880
- 18,048
- 113
Hayat böyle işte dost. 3 kuruşluk adamlar ve 3 kuruşu olmayan adamlar hep çıkar karşına.Param olduğu için değil ban yememek için kapattım çok tartışıyorum bu ara üç kuruşluk insanlarla
Hayat böyle işte dost. 3 kuruşluk adamlar ve 3 kuruşu olmayan adamlar hep çıkar karşına.Param olduğu için değil ban yememek için kapattım çok tartışıyorum bu ara üç kuruşluk insanlarla
Kuponu yaptım bekle senÇok takılma böyle şeylere boşver
1.ilkkez sevdiğim bir insan onun için takip ettim 2.ilkkez bi rolle girdim 3.roll yaşı varmı Forum kuralına 4.yaşımı nerden biliyorsun belki daha küçük veya büyügümAbi bence sen rol değilde 42 yaşında neden rol takip ediyorum diye kendine bı özelestiri yap bunu kınamak için söylemiyorum yanlış anlama
Ne guzel sohbet ediyorduk konuya çakalın biri geldi kankam sağlık olsun 😂Ayıp ettin beni kayıp ettin kardooo yaparım bilirsin 🤣😅😅
Anlamadım laNe guzel sohbet ediyorduk konuya çakalın biri geldi kankam sağlık olsun 😂
3000 den Egt çeviren adamsın sen vecna senin getir götürünü yapamaz bırak bu ayaklarıvecna parayı vurdu bizde fakir edebiyatı yapıp jokere 1k atalim roll acalım ilk adımda batalım
Sevmediğim birisi var konuda da tadım kaçtı diyorum dost 😂Anlamadım la
Adam haklı aq1.ilkkez sevdiğim bir insan onun için takip ettim 2.ilkkez bi rolle girdim 3.roll yaşı varmı Forum kuralına 4.yaşımı nerden biliyorsun belki daha küçük veya büyügüm
Abi özeleştiri yap dedik kötü bişey demedik istersen bazıları gibi sabahlara kadar rol takip et banane senin hayatın1.ilkkez sevdiğim bir insan onun için takip ettim 2.ilkkez bi rolle girdim 3.roll yaşı varmı Forum kuralına 4.yaşımı nerden biliyorsun belki daha küçük veya büyügüm
Senin sevmediğin kim varla konuda abuzermi puhhaaSevmediğim birisi var konuda da tadım kaçtı diyorum dost 😂
napalım forumdaki kolpaları mı çevirelim eniste denıyoruz bir seyler3000 den Egt çeviren adamsın sen vecna senin getir götürünü yapamaz bırak bu ayakları
Abuzer iyidir dost. Ben yanar döner adamı sevmem de boşver şimdi 😂Senin sevmediğin kim varla konuda abuzermi puhhaa
Arkamdan böyle dediğini bilmiyordum dostSevmediğim birisi var konuda da tadım kaçtı diyorum dost 😂
Bana yaz la kim o şimdi merak ettim sen sevmiyorsan bizde sevmiyelimAbuzer iyidir dost. Ben yanar döner adamı sevmem de boşver şimdi 😂
Ben biliyorum 😂Bana yaz la kim o şimdi merak ettim sen sevmiyorsan bizde sevmiyelim
Paran yoksa atayım kömürcü dalga geçer gibiAh ulan ah yapma daha fazla üzülüyorum
Marka kesinAbuzer iyidir dost. Ben yanar döner adamı sevmem de boşver şimdi 😂
@AllanSaintMaximin yeter kimse sevmesede olurSenin sevmediğin kim varla konuda abuzermi puhhaa
Seninde bilmediğin olay yok maşallah kim pekiBen biliyorum 😂