- 21,059
- 17,655
- 113
Ya adamin marka takıntısı varBana yaz la kim o şimdi merak ettim sen sevmiyorsan bizde sevmiyelim
Ya adamin marka takıntısı varBana yaz la kim o şimdi merak ettim sen sevmiyorsan bizde sevmiyelim
Dönmek Mevlevi tarikatında normal karşılanır dostAbuzer iyidir dost. Ben yanar döner adamı sevmem de boşver şimdi 😂
Maximin sarı çizgimizdir
@AllanSaintMaximin at yazık sakattirParan yoksa atayım kömürcü dalga geçer gibi
Alanı forumda sevmeyen yoktur bence sen haricinde puhaa
Dm kapalı söylerdim de 😂Seninde bilmediğin olay yok maşallah kim peki
NeyseParan yoksa atayım kömürcü dalga geçer gibi
Actim söylesene dostDm kapalı söylerdim de 😂
Dost muhtemelen paran yok şuan senin aşırı kumar açlığı sezdim sendeParan yoksa atayım kömürcü dalga geçer gibi
Sırf seni görmek için Konya'ya gelecem Abuzer desem geldiğimde esnafa tanırlar mi seni
Sor erhana kimi söylediğimi bire bir tutacak 😂Hasimin de bilmediği yok massallah kardeşime 😂
@Malatyali44 hocam bazıları Done done Mevlana oldu onu nasıl yapicaz
Öğrendik simdi hasim dostta olmasa ne yapardık hiç bilmiyorum vallaHasimin de bilmediği yok massallah kardeşime 😂
@Malatyali44 hocam bazıları Done done Mevlana oldu onu nasıl yapicaz
Yok la valla param yok maaşa daha var@AllanSaintMaximin at yazık sakattir
Param var zenginim ben arada oynarım abzerkömrcü gibi kumarbaz dglimDost muhtemelen paran yok şuan senin aşırı kumar açlığı sezdim sende
Aynen dostum zenginsin o yüzden burdan ödül bekliyorsun. Kimse yemez kusura bakmaParam var zenginim ben arada oynarım abzerkömrcü gibi kumarbaz dglim
Ben ikna oldum paran olduğunaParam var zenginim ben arada oynarım abzerkömrcü gibi kumarbaz dglim
KÖMÜRCÜ de yeterSırf seni görmek için Konya'ya gelecem Abuzer desem geldiğimde esnafa tanırlar mi seni
Doğru muymuş teyit ettin mi 😂Öğrendik simdi hasim dostta olmasa ne yapardık hiç bilmiyorum valla