Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Veliahtbet 2 Bin TL Deneme Bonusu 🔒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

omerty5

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,073
1,485
113
Borcumun son 6 ayda 90 civariydi son 3 aydir para yatirmayi biraktim ve dun tamamiyla kapattim artik temizim galatasaray sampiyon oldu 4 sene ust uste kumarida birakirsam tamamdir

meheme39

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
193
60
28
Kayıt olunca ekranda otomatik bonus al cikiyor Yatirimsiz 50 spin Gates of Olympus da minimum maksimum 2k çekim yatirimsiz denemek isteyen baksın destekden bilgi alabilirsiniz site bonuslarda görünmüyor mail geldi bana sordum sartlari bu sekilde
Yallah mi desem bol şans mı dinlesem kendime haydi bir deneme daha deneyecem bakalım sonuç ne olacak.... EVRENE POZİTİF ENERJİ GONDERMEYE BAŞLADIM KESİN KAZANCM 😂🤷🏼‍♂️

berny49

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,911
521
113
Ödemez bosuna beklemeyın benım denemeden cekımım 2 ay oldu hala odemedı:))

Barrios

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,993
27,287
113
ula fs bitiişi 340 ödedi 5 bet vurdum 100x attı 1400 oldu oradan daha 1 lira ilerlemedi 20 tumble yapıp bitireydi keşke 100x attıgında
Seni de anlamak imkansız valla 20 günde bir 200-300k Kazanc replay atarsın ama deneme bonusu konularında gezersin. Nasıl bir kazanç kayıp sülkülasyonun var anlayamadım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...