- 11,391
- 7,099
- 113
Öder inşaallah kankamYok aga duruyor bakiye destekte yok
Öder inşaallah kankamYok aga duruyor bakiye destekte yok
Sanmiyorum aga oderse bir tanne ayakkabi 1 corap bir atlet alicamÖder inşaallah kankam
İyi giymeler dostum bende bir uzun parliament isterimSanmiyorum aga oderse bir tanne ayakkabi 1 corap bir atlet alicam![]()
Oderse neden olmasin bu tur siteler odemez geneldeİyi giymeler dostum bende bir uzun parliament isterim
Öder öder ters totem yapma öder inşaallahOderse neden olmasin bu tur siteler odemez genelde
İnsallahÖder öder ters totem yapma öder inşaallah
Düşer şimdi banka bildirimiİnsallah
Bak sana diyorum bu parayı alacaksin noktaEkli dosyayı görüntüle 967047
Duruyor aga boyle bos bos mesai bitti herhalde
Yallah mi desem bol şans mı dinlesem kendime haydi bir deneme daha deneyecem bakalım sonuç ne olacak.... EVRENE POZİTİF ENERJİ GONDERMEYE BAŞLADIM KESİN KAZANCM 😂🤷🏼♂️Kayıt olunca ekranda otomatik bonus al cikiyor Yatirimsiz 50 spin Gates of Olympus da minimum maksimum 2k çekim yatirimsiz denemek isteyen baksın destekden bilgi alabilirsiniz site bonuslarda görünmüyor mail geldi bana sordum sartlari bu sekilde
Bol şanslar dostÖdeme geldi paylaşan arkadasa tesekue ederim Ekli dosyayı görüntüle 966997
Afiyet olsun krallValla ödedi mq
Seni de anlamak imkansız valla 20 günde bir 200-300k Kazanc replay atarsın ama deneme bonusu konularında gezersin. Nasıl bir kazanç kayıp sülkülasyonun var anlayamadımula fs bitiişi 340 ödedi 5 bet vurdum 100x attı 1400 oldu oradan daha 1 lira ilerlemedi 20 tumble yapıp bitireydi keşke 100x attıgında
Kılovırsss derin sulardasin30 tane hesab actm yine olmuyo amk