Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Veliefendi Yarış Festivali

ysfchn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
861
411
63
Gercekten muthis bir gun tam bir festival 6 tane acik kosu ve Gazi Kosusu da bunlarin icinde
Fetih Kosusu
Hasafet cok formda ama formda baska atlar da var ve Hadafet in asil mesafesi bu degil uzuncu normalde ama cok formda bir diger formda ve Istabul cimini ve bu mesafeyi seven Yamanlarbeyi ilk bastaki safkanlar yine bu mesafede iyi kosan ve son galibiyetini Istanbul da alan bir diger sansli safkan Kuzey Kafkasyali bu seneki ilk kosusunda ikincilik yapan bu mesafede ve daha sonra uzunda ikinci olan 4 yasindaki Vernazza formda kisa uzun ayirmadan kazanan Ulan Bator ve ne yapacagini kestiremedigim formda Alihan ayirim edilmeden yazilmali
Sakin olun arkadaşlar bu kadar çok at yazmaya gerek yok

babayigit20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,139
460
83
Param olsa oynardım bende ama bugün param yok 😔🤨
Sakın sakın bulaşma derim 1984-2015 arası bir evliliğim bitti ikincisi direkten döndü..kanser gibi hücrelerini sarar yavaş yavaş öldürür..bir uyusturucu müptelasının bir doz alması gibi iddia oynuyorum artık..şükür izlemiyorum bile..inşallah cümleniz kurtulur...bir de yeni nesil bilmez ..
Benim zamanımın en iyi arap atları
DEMİRKIR sonra YAVUZHAN...ingilizlerde de
Kumda MAYNATAY
Çimde de BOLD PİLOT
kalın sağlıcakla

Dogukan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,174
6,475
113
Sakın sakın bulaşma derim 1984-2015 arası bir evliliğim bitti ikincisi direkten döndü..kanser gibi hücrelerini sarar yavaş yavaş öldürür..bir uyusturucu müptelasının bir doz alması gibi iddia oynuyorum artık..şükür izlemiyorum bile..inşallah cümleniz kurtulur...bir de yeni nesil bilmez ..
Benim zamanımın en iyi arap atları
DEMİRKIR sonra YAVUZHAN...ingilizlerde de
Kumda MAYNATAY
Çimde de BOLD PİLOT
kalın sağlıcakla
Çimde Trapper hepsinin babasıydı
Kumda Centuar,Muratcan,Velociraptor ama alayının en iyisi Türkiyenin gelmiş geçmiş kumda Dinyeper dir

Dogukan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,174
6,475
113
Daha 2.26 derece yapan yok tarihte 2400 MT.Çimde BOLD PİLOT 'tan başka
Dereceye bakma dayı dereceyle olmaz bu işler trapperle bildi 4 kerr koştu 3de Trapper geçti ayrıca ona bakarsan Türk yarışçısı tarihinin en iyi Atı İngilizlerde Karayel araplarda Tuncadır Araplarda Tuncanın yanına at söylemek hakarettir diğerlerine o Demirkırı Albaturu eşşek geçer gibi geçen 20 yarış 20 birincilik Tuncadır

babayigit20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,139
460
83
Çimde Trapper hepsinin babasıydı
Kumda Centuar,Muratcan,Velociraptor ama alayının en iyisi Türkiyenin gelmiş geçmiş kumda Dinyeper dir
Yarış hayatı kısa sürdü ne yazık ki MAYNATAY'ın ...seyrettiysen hatırlarsın önde MAYNATAY arkada toz bulutu olurdu..

babayigit20

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,139
460
83
Dereceye bakma dayı dereceyle olmaz bu işler trapperle bildi 4 kerr koştu 3de Trapper geçti ayrıca ona bakarsan Türk yarışçısı tarihinin en iyi Atı İngilizlerde Karayel araplarda Tuncadır Araplarda Tuncanın yanına at söylemek hakarettir diğerlerine o Demirkırı Albaturu eşşek geçer gibi geçen 20 yarış 20 birincilik Tuncadır
DEMİRKIR'ı belli ki hiç izlememişsin tunca onun yavrulariyla koştu ancak...

Dogukan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,174
6,475
113
Yarış hayatı kısa sürdü ne yazık ki MAYNATAY'ın ...seyrettiysen hatırlarsın önde MAYNATAY arkada toz bulutu olurdu..
Levent kitapçının maynatayını izmirde canlı izledim ama Dinyeper dünyanın en büyük yarışlarında koşup 2 ci olmuş bir at Yarışçının tarihinin kumda en iyisi Dinyeperdir bunu herkes bilir

Dogukan59

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,174
6,475
113
DEMİRKIR'ı belli ki hiç izlememişsin tunca onun yavrulariyla koştu ancak...
Dayı sen yanlış hatırlıyorsun haberin olsun Tunca yarış hayati boyunca 20 yarış koşup hiç geçilmeyen bir at Demirkir Albatur umut2 bodrum hepsini eşşek geçer gibi geçmiş sen ne yavrusundan bahsediyorsun 😁

Semihegir

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
328
152
43
Gazi Koşusu
Bu kosuda gecen senenin 2 yasliligindayken son acik kosu olan uzun kosu olan 1800 metre mesafeli Sakarya Kosusu nu kazanarak gecen seneyi kapatan bu sene Erkek Tay Deneme Kosusu 1600 metre orta mesafede yetistiremeyip 3. kalan sonra uzun mesafede 2200 metrede Sait Akson Kosusu nu gosterisli kazanan ve Kurtellerin 3 sene ust uste kazanma sansi olan The Last Romance ve CTV ve bu sene de Real Runner ile 3 yapmaya hazirlaniyorlar ve Ahmet Celik bu sene artik 7 yapamayacaak diyorum Real Runner in rakipleri kim derseniz en basta Mehmet Akif Ersoy Kosusu galibi Burgas ve Kısrak Kosusu galibi İllüzyon ve 2 yasliliginda mukemmel bir bitincilik serisi yapip yavas yavas gecen seneki formuna donen Gulum Osman cimde bu mesafelerde iyi kosan Anadolu Aslani ve surprizde Duygu Fatura nin bu kosuya mukemmel hazirladigi ve formda Overlord diyorum Gazi Kosusu nu Sait Akson Kosusu galibi mi Kisrak Kosusu galibi mi yoksa Ankara daki Mehmet Akif Ersoy Kosusu galibi mi yoksa baska bir safkan mi kazanacak gorecegiz ama ben gecen seneden beri Real Runner ile birlikte bu kosuyu bekliyordum tek atacagim 2.26 ya yakin bir derece de yapabilecegini umit ediyorum
İllüzyon diyorum bende