- 18,586
- 12,877
- 113
Telegram adresi nedir dostSms gelmeyene eklemiyolar uye olmayın bostan yere telegram destek cvp veriyor
Telegram adresi nedir dostSms gelmeyene eklemiyolar uye olmayın bostan yere telegram destek cvp veriyor
Stenin en altında varyaTelegram adresi nedir dost
Numarami istedi kontrol ediyor bakalımbıtmıs baglanmayın
Sahte siteyi bile yalıyor burda dünki bebeler 500 mesajı var burda site güzellemesi yapıyor 200kişi alamamış 3 kişi almış yok biz alamadık diye siteyi kötülüyormuşuz hele yarrama bak hele senYani site illa giriş kısmına ben sahte siteyim gelin görün ebenizi diye yazmasını mi bekliyor bu millet anlamıyorum veyahutta bu millet gerçekten çok garip bazen diyorum sahte sitelere nasıl para kaptırıyorlar diye böyleymiş anladım site basbas bagiriyor sahte siteyim diye hala buradan medet umuyorlar
Yav 3 4 kişi aldı maks 1 2 kişi çekti reklamı yapıp sktirip gittiler işteTg bot sona erdi dedi pic
Adi ipnelerYav 3 4 kişi aldı maks 1 2 kişi çekti reklamı yapıp sktirip gittiler işte
SMS gelmismiydiTelegram daki canli destege yazin ekliyorlar Ben aldim
Dost 3 4 kişi telegramdan aldık yazmışsınız nerede bu Telegram adresi atsanız keşke de millet denese habire telegramdan aldık diyonuz ortada bi Telegram adresi yokTelegram daki canli destege yazin ekliyorlar Ben aldim
Nedir kanka destek adresiTelegram daki canli destege yazin ekliyorlar Ben aldim
Siteye gir en alltta telegram varDost 3 4 kişi telegramdan aldık yazmışsınız nerede bu Telegram adresi atsanız keşke de millet denese habire telegramdan aldık diyonuz ortada bi Telegram adresi yok
Kanka yasak link paylaşmak o yüzden yazmiyoruz siteye gir en altta telegram varDost 3 4 kişi telegramdan aldık yazmışsınız nerede bu Telegram adresi atsanız keşke de millet denese habire telegramdan aldık diyonuz ortada bi Telegram adresi yok