- 2,155
- 932
- 113
benim rollerime her zaman gel kardeşim bende yerin varSans yaver gitmedi brom tutsaydı ikinize roll bakiyesi atacaktım. Sonra acil durumum var şu an inan lazım oldu. Devam ederdim yoksa o yuzden tam anlayamadım kendimi
benim rollerime her zaman gel kardeşim bende yerin varSans yaver gitmedi brom tutsaydı ikinize roll bakiyesi atacaktım. Sonra acil durumum var şu an inan lazım oldu. Devam ederdim yoksa o yuzden tam anlayamadım kendimi
Knk aciliyetin varsa çek atmadin diye kimse kafana silah dayamazSans yaver gitmedi brom tutsaydı ikinize roll bakiyesi atacaktım. Sonra acil durumum var şu an inan lazım oldu. Devam ederdim yoksa o yuzden tam anlayamadım kendimi
Bendede aynen gelsinbenim rollerime her zaman gel kardeşim bende yerin var
Iyi akşamlar dost anlayış göstermene sevindim sağolasınTamam hallet acıl durumunu tum roll takıplerınde gelıcem belırtıcem bu durumu rol sahıplerıne ıyı aksamlar
Aynen olebenim rollerime her zaman gel kardeşim bende yerin var
Kötü niyetle birşey yapmak istemedim ustam inan basit bir borç olayı değil anlatsam hikaye diyebilir arkadaslar o yuzden fazla konusmadan helallik istedimKnk aciliyetin varsa çek atmadin diye kimse kafana silah dayamaz
Helal olsun dostım keske 1700 ken cekıp halletsseydın sınekler geldı konu kılıtKötü niyetle birşey yapmak istemedim ustam inan basit bir borç olayı değil anlatsam hikaye diyebilir arkadaslar o yuzden fazla konusmadan helallik istedim
Sen boşver para atma zorunlugunda değilsin istiyenleride yönetime bildir hayırlı aksamlarKötü niyetle birşey yapmak istemedim ustam inan basit bir borç olayı değil anlatsam hikaye diyebilir arkadaslar o yuzden fazla konusmadan helallik istedim
Sağlık olsun reis 🔒